Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Wonen & Vastgoed

Maak positieve impact op bewoners met video
Onze klanten Deze corporaties, organisaties en bedrijven gingen je voor
Onze video's zijn laagdrempelig & begrijpelijk voor de kijkerDat zorgt voor verbinding

Sommige onderwerpen zijn lastig uit te leggen in een uitgeschreven tekst. Helemaal wanneer het gaat over een onderwerp waar de doelgroep minder feeling mee heeft. Wij maken daarom video's laagdrempelig en begrijpelijk, wat zorgt voor een verbinding met jouw kijkers. Deze kijkers kunnen iedereen zijn: bewoners of huurders van huizen of appartementen, een vereniging van eigenaren, of je eigen werknemers. En elk onderwerp kan belicht worden: van onderhoud van de woning tot uitleg over je energierekening. Video is altijd het ideale communicatiemiddel.

Info & prijzen
Onze klantvideo'sVideo's voor de sector Wonen & Vastgoed
How-to-video's
Promotievideo's
Informatievideo's
Huurdersverhalen
Recruitment video
How-to-video's voor huurdersHuurdersoordeel reparatieverzoeken verbeteren

Klantenservices (KCC’s) van woningcorporaties worden soms overspoeld met vragen over kleine huishoudelijke reparaties of werkzaamheden. Wij ontwikkelen duidelijke how-to video’s en maken een flow om huurders beter te informeren en zelfstandig hun (kleine) problemen te laten oplossen.

Promotievideo voor huizenzoekersAandacht vragen voor platform Jaap.nl

Voor vastgoed beheerders, makelaars of huizensites ontwikkelen we promotievideo's om aandacht te vragen voor hun diensten. Hierbij is het van belang dat de merkidentiteit door de gehele video verweven zit en dat er goed wordt aangesloten bij de behoeftes van de doelgroep. Aandacht voor deze twee aspecten resulteert in een overtuigende video die aanzet tot actie.

Informatievideo's voor bewonersVoor hogere tevredenheid

‘Wat is het prijsbeleid?’, ‘Wat moet ik doen bij een betalingsachterstand?’, ‘Wat kan ik doen bij burenoverlast?’ Dit soort vragen en onzekerheden, vaak het gevolg van onvoldoende kennis, kan leiden tot een negatieve houding bij de huurder. Daarom is het raadzaam om de huurder zo goed en zo veel mogelijk te informeren en zo de stemming te verbeteren. Met video kun je zowel goed informeren als succesvol het gevoel aanspreken.

HuurdersverhalenDit is waarvoor we het doen!

Iedere dag werk je als team samen voor de huurder. Vaak ieder vanuit een eigen vakgebied, zonder dat je exact weet wat je collega’s doen voor diezelfde huurder. Met huurdersverhalen tonen we de verbondenheid van de gehele organisatie en laten we zien waar jij je als corporatie dag in dag uit hard voor maakt.

Recruitment videoVind de juiste vastgoed-collega's

Mensen met kennis en sociale vaardigheden zijn belangrijk in de wereld van wonen en vastgoed. Tegelijkertijd zijn de functies in deze branche enorm verschillend. Daarom werken recruitmentvideo's die iedere functie goed omschrijven erg goed. Het voordeel van het inzetten van video is bovendien dat je letterlijk iemand aan het werk kan zien en zo de werkzoekende een direct inkijkje kan geven in de functie en werkomgeving.

“Devion ontwikkelde een passend concept en bracht dit vervolgens heel mooi in beeld. We zijn erg blij met de prettige, professionele aanpak en het resultaat!” - Maryse Maes, Vestia
Eén team van creatie & strategieWij maken jouw video

Devion heeft marketeers, beeldvangers, verhalenmakers en animatiemeesters die allemaal werken aan jouw video. Zo krijg je niet alleen een kwalitatieve video, maar bevat deze de juiste strategie en een volledig inzetplan.

KennisdelerMix van creatie & strategiePersoonlijke aanpak

Video voor Wonen & Vastgoed

Voor elk project en budget hebben wij het juiste antwoord. Dus grijp die hulplijn, kom maar door met die wensen en ontvang binnen 24 uur een overzicht van alle mogelijkheden.

  • Binnen 24 uur reactie
  • Duidelijk overzicht van prijzen
  • Helemaal vrijblijvend
Vraag informatie en prijzen aan
  • Ik wil meer vertellen
Geheel vrijblijvend
“Er is veel persoonlijk contact met het team van Devion” - Sanne van Overbeek, Jaap.nl
Blog Meer over bedrijfsvideos
BLOG / Instructievideo's Instructievideo’s woningcorporatie: een goede match Veelvoorkomende vragen van huurders en hoe deze te behandelen met video
BLOG / Videostrategie Videomarketing is krachtig, maar hoe begin je? (Tips)  6 tips om te starten met videomarketing

Meer weten over onze diensten voor Wonen & Vastgoed

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Info & prijzen