Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Weg-, Waterbouw en Transport

Meer inzicht en beleving met de dynamiek van video
Onze klanten Deze bedrijven gingen je voor
Onze video's verbeelden je merkwaarde en sluiten aan bij kijkersbehoefteVoor de beste verbinding met je klant

Wij verdelen je doelgroep in verschillende kijkersgroepen. Iedere groep kent een eigen behoefte en heeft dus ook een eigen boodschap nodig. Door ons te richten op één specifieke kijkersgroep per video, wordt de boodschap relevanter en de video krachtiger. De kijker krijgt meer beleving en inzicht en voelt zich persoonlijker aangesproken. Of het nu gaat om marketing voor transport, logistiek, recycling, distributie, opslag, sloopwerkzaamheden, water- of wegenbouw, of andere projecten, met video bereik je altijd de partner of klant die je nodig hebt.

Info & prijzen
Onze klantvideo'sVideo's voor Weg-, Waterbouw en Transport
Testimonial video
Videoserie
Reclamevideo
Promotievideo
Uitleganimatie
Testimonial videoOvertuigende klantverhalen

Bij iedere aankoop zou je eigenlijk een goede vriend willen hebben die je kan adviseren. Een testimonial video is de 'next best thing'. Geen koopman die zijn eigen waar aanprijst, maar een klant die voor de camera over zijn oprechte ervaring vertelt. Het helpt als het niet alleen maar complimenten zijn maar gewoon een inhoudelijk verhaal waarin de kijker zich kan herkennen. De positieve punten die voorbij komen zijn dan extra overtuigend.

VideoserieVoor de communicatie van je complete verhaal en identiteit

Eén video is geen video. Je wilt graag een langdurig beeld vormen in de hoofden - en harten - van je doelgroep. Het heeft vele voordelen om een complete videoserie en videostrategie te maken. Je blijft dan voortdurend top of mind bij je doelgroep, alle aspecten van je merkidentiteit worden gecommuniceerd en je hebt de kans om diepgang te creëren doordat je je steeds op één onderdeel van je boodschap en portfolio richt.

ReclamevideoDe dynamiek en overtuigingskracht van een reclamevideo

Als je ergens reclame voor moet maken, dan kun je niet om de kracht van video heen. Je kunt het dan zo subtiel of uitbundig maken als je wilt, met alle audiovisuele middelen die je tot je beschikking hebt. Gebruik muziek en geluidseffecten om je boodschap kracht bij te zetten. Of gebruik motion graphics om iets inhoudelijk toe te lichten. Ga voor meeslepende storytelling om je kijker mee te nemen. Zolang je weet wat je kijker wil, komt het goed.

PromotievideoHet beste argument voor jouw merk

Wat het ook is dat je onder de aandacht wilt brengen, je merk, project, product... met een promotievideo geef je jouw onderwerp het podium dat het verdient. Je kunt met de juiste accenten de grootste voordelen highlighten, helder uitleggen hoe alles werkt en precies de gewenste sfeer scheppen. In combinatie met een geschikte tone of voice en de best passende boodschap voor jouw doelgroep, heb je een video die echt aankomt.

UitleganimatieScherp en overzichtelijk

Als je wat uit te leggen hebt - en wie heeft dat niet - doe je dit het beste met video. Met een animatievideo om precies te zijn. Want met animatie kun je alles in elke stijl en op elk niveau uitleggen. Kies voor een overzichtelijke 'helikopterblik', een nauwkeurige analyse op detailniveau of iets ertussenin. In de weg-, waterbouw en transport-sector kan enig overzicht geen kwaad. Met een uitleganimatie snapt elke kijker waar je naartoe wilt.

“Professioneel en specialistisch bedrijf dat heel goed luistert en de essentie er feilloos uit weet te halen, hierbij volledig gehoor gevend aan de behoefte en wens van de klant” - S.P, Informatiecoördinator Politie Nederland
Eén team van creatie & strategieWij maken jouw video

Devion heeft marketeers, beeldvangers, verhalenmakers en animatiemeesters die allemaal werken aan jouw video. Zo krijg je niet alleen een kwalitatieve video, maar bevat deze de juiste strategie en een volledig inzetplan.

KennisdelerMix van creatie & strategiePersoonlijke aanpak

Video verzoeknummers?

Voor elk project en budget hebben wij het juiste antwoord. Dus grijp die hulplijn, kom maar door met die wensen en ontvang binnen 24 uur een overzicht van alle mogelijkheden.

  • Binnen 24 uur reactie
  • Duidelijk overzicht van prijzen
  • Helemaal vrijblijvend
Vraag informatie en prijzen aan
  • Ik wil meer vertellen
Geheel vrijblijvend
“Er is veel persoonlijk contact met het team van Devion” - Sanne van Overbeek, Jaap.nl
Blog Meer over bedrijfsvideos
BLOG / Bedrijfsfilms Bedrijfsfilm en inspiratie Het waarom en de klantbehoefte
BLOG / Bedrijfsfilms Zoek je een bedrijf dat een video kan maken? Hier moet je op letten! Een bedrijf dat de beste video’s maakt voor jouw merk vind je zo:

Meer weten over onze diensten voor Weg- waterbouw en Transport

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Info & prijzen