Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Gezondheidszorg

Met liefde en zorg communiceren
Onze klanten Deze zorgorganisaties gingen je voor
Met video bereiken we elke doelgroep in de medische sectorInformeren met oog voor de kijker

Binnen de gezondheidszorg heb je te maken met mensen; vaak kwetsbare mensen, of gevoelige situaties. Het is dan belangrijk om iedereen respectvol en met de juiste aandacht te benaderen. Video is hier uitstekend geschikt voor, met zijn uitgebreide audiovisuele mogelijkheden. Tegelijkertijd kun je met video heel goed de vinger op de zere plek leggen, belangrijke details uitlichten en precies de benodigde informatie bieden. Of je nu een dienst of product aanbiedt - zoals bedden, mondkapjes of andere medische hulpmiddelen - en of je nu in de fysieke of geestelijke gezondheidszorg werkzaam bent, met een medische video kun je alles overbrengen wat je wilt.

Info & prijzen
Onze klantvideo'sVideo's voor de gezondheidszorg-sector
Promotievideo
Instructiefilm
Brandingvideo
Testimonial video
Animatievideo
PromotievideoDe overtuigingskracht van video

Een promotievideo is ideaal om jouw waardes en de essentie van je product te communiceren. Om de kijker echt te overtuigen van jouw verhaal. Met video kun je heel krachtig overbrengen waar jij als organisatie voor staat of wat jouw dienst of product betekent voor de gebruiker. Je kunt heel subtiel de menselijke maat en emotie overbrengen of juist heel helder de kenmerken van je product benadrukken. Wat je ook wilt promoten en op wat voor manier de kijker ook in actie moet komen, je bereikt het met video.

InstructiefilmStap voor stap, helemaal duidelijk

Als er een videosoort is die vaak ingezet wordt in de gezondheidszorg, is het een instructiefilm. Het gebruik van medische producten of apparaten luistert vaak nauw en het is vaak erg belangrijk dat er niet zomaar een stap wordt overgeslagen of een belangrijke waarschuwing over het hoofd wordt gezien. De handleiding en bijsluiter werken niet altijd even prettig. Een instructiefilm biedt dan uitkomst. Hierin kan de kijker met zorg benaderd worden, terwijl elke stap en elk detail de aandacht kan krijgen die ze verdienen.

BrandingvideoDe essentie van jouw organisatie

Als je wilt opvallen en het vertrouwen wilt winnen van je doelgroep, is het belangrijk dat ze weten wie je bent. Dit laat je doeltreffend zien met een brandingvideo, waarin je alle belangrijke elementen van jouw merk of organisatie kunt verbeelden. Laat je waardes terugkomen en highlight je onderscheidende kenmerken. Kortom, communiceer je merkidentiteit. Waarbij je natuurlijk altijd duidelijk maakt wat jij voor de kijker kunt betekenen. Met een goed ingezette brandingvideo trek je de kijkers waarnaar je op zoek bent.

Testimonial videoOmdat de klant altijd gelijk heeft

Een testimonial video is de beste promotievideo. De klant die zijn verhaal vertelt in deze video is ooit in dezelfde positie geweest als de kijker waardoor hij hem optimaal vertrouwen kan geven en kan overtuigen. Juist in de medische sector en gezondheidszorg is deze persoonlijke ervaring enorm belangrijk. Omdat de menselijke maat centraal staat en je zeker wilt weten - uit eerste hand het liefst - dat alles goed bevalt.

Animatievideo De kleinste en gevoeligste details uitgelicht

Met animatie kun je alles verbeelden wat je wilt. Van abstract tot juist heel erg concreet en gedetailleerd. Iets wat normaal - letterlijk- niet te filmen is, kun je wel in beeld brengen met behulp van animatie. Je kunt ook alles veilig tonen doordat je geen echte mensen 'gebruikt' maar geanimeerde karakters en omgevingen creëert. Een erg fijne mogelijkheid binnen de medische branche.

“Er is veel persoonlijk contact met het team van Devion” - Sanne van Overbeek, Jaap.nl
Eén team van creatie & strategieWij maken jouw video

Devion heeft marketeers, beeldvangers, verhalenmakers en animatiemeesters die allemaal werken aan jouw video. Zo krijg je niet alleen een kwalitatieve video, maar bevat deze de juiste strategie en een volledig inzetplan.

KennisdelerMix van creatie & strategiePersoonlijke aanpak

Video voor gezondheidszorg

Voor elk project en budget hebben wij het juiste antwoord. Dus grijp die hulplijn, kom maar door met die wensen en ontvang binnen 24 uur een overzicht van alle mogelijkheden.

  • Binnen 24 uur reactie
  • Duidelijk overzicht van prijzen
  • Helemaal vrijblijvend
Vraag informatie en prijzen aan
  • Ik wil meer vertellen
Geheel vrijblijvend
“Er is veel persoonlijk contact met het team van Devion” - Sanne van Overbeek, Jaap.nl
Blog Meer over bedrijfsvideos
BLOG / Animatievideo's Animatievideo in de medische wereld: een absolute must Ga voor resultaat zonder complicaties met een uitleganimatie in de healthcare sector
BLOG / Bedrijfsfilms Bedrijfsfilm en inspiratie Het waarom en de klantbehoefte

Meer weten over onze diensten voor de gezondheidszorg

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Info & Prijzen