Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Stichtingen

Bereik je doelgroep met je boodschap en het juiste gevoel
Onze klanten Deze stichtingen en organisaties gingen je voor
Met onze video's sturen we op storytellingVoor een oprecht en aansprekend verhaal

De identiteit van de stichting of organisatie moet voelbaar zijn in alle video's die geproduceerd worden. Welke video het lid, de mogelijke donateur of partner dan ook ziet, hij/zij krijgt dan altijd het juiste gevoel. Het gevoel dat de boodschap uit het hart komt en de stichting echt persoonlijkheid heeft. Deze identiteit brengen we naar voren door middel van het verhaal, de kleuren, persona's, lettertypes en omgevingen. In onze video's sturen wij op deze onderdelen om de juiste emotie op te roepen bij de kijker.

Info & prijzen
Onze klantvideo'sPakkende video's voor stichtingen en organisaties
Wervingsvideo
Promotievideo
WervingsvideoBreng de sfeer van je bedrijf over

Een wervingsvideo is een perfect middel voor stichtingen, verenigingen en organisaties die op zoek zijn naar personeel. De missie of doelstellingen van een stichting komen meestal uit het hart en dit zie je terug in de bedrijfscultuur. Met video kun je deze sfeer perfect overbrengen. Bijvoorbeeld door medewerkers aan het woord te laten en op locatie te schieten.

PromotievideoGeef jouw boodschap een verdiend podium

Werven, verbinden, aandacht vragen voor je boodschap... je doet het met gevoel en inhoud middels een promotievideo. Met de kracht van beeld en geluid kun je precies datgene uitlichten wat belangrijk is, bevlogen leden en ambassadeurs aan het woord laten en je doelgroep aanzetten tot actie.

“Devion understands the needs, the culture and delivers products that fit the brand. We enjoyed the collaboration and, of course, the final product - the videos!” - Maria Saykina, Action
Eén team van creatie & strategieWij maken jouw video

Devion heeft marketeers, beeldvangers, verhalenmakers en animatiemeesters die allemaal werken aan jouw video. Zo krijg je niet alleen een kwalitatieve video, maar bevat deze de juiste strategie en een volledig inzetplan.

KennisdelerMix van creatie & strategiePersoonlijke aanpak

Video verzoeknummers?

Voor elk project en budget hebben wij het juiste antwoord. Dus grijp die hulplijn, kom maar door met die wensen en ontvang binnen 24 uur een overzicht van alle mogelijkheden.

  • Binnen 24 uur reactie
  • Duidelijk overzicht van prijzen
  • Helemaal vrijblijvend
Vraag informatie en prijzen aan
  • Ik wil meer vertellen
Geheel vrijblijvend
“Er is veel persoonlijk contact met het team van Devion” - Sanne van Overbeek, Jaap.nl
Blog Meer over bedrijfsvideos
BLOG / Reclamefilms 11 tips voor een succesvolle reclamefilm (in 2023) Breng je merk of product onder de aandacht met een reclamefilm
BLOG / Animatievideo's Call to Action versterken met animatievideo (tips!) Vijf tips hoe je een CTA in animatie gebruikt

Meer weten over onze diensten voor stichtingen

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Info & prijzen