Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Overheid

Meer betrokkenheid bij burgers en inwoners door video
Onze klanten Deze overheidsinstellingen en organisaties gingen je voor
Onze video's zijn duidelijk voor iedere doelgroepomdat wij de boodschap aanpassen aan de ontvanger

Onze video's worden geproduceerd volgens het viewer experience model. Dit betekent dat we met de video inspelen op de behoefte van de kijker. 'Wie is de kijker' en 'wat weet de kijker' zijn vragen waar we antwoord op geven voordat we beginnen met produceren van de video. En de antwoorden zijn vervolgens de bouwstenen voor een doeltreffende video. Van gemeentes tot rijksoverheidsinstanties, van informatie over beleid en regelgeving tot instructie voor aanvraagformulieren, en van jeugd tot senioren: de boodschap komt altijd aan.

Info & prijzen
Onze klantvideo'sVideo's voor overheidsinstellingen
Introductievideo
Inspiratievideo
Uitlegvideo
Portretvideo
Trainingsvideo
IntroductievideoDe beste binnenkomer

Wie je ook kennis wilt laten maken met je nieuwe structuur, organisatie of regelgeving, je bereikt je doel(groep) het beste met video. Met video snapt de kijker meteen waar je het over hebt, omdat elke situatie daadwerkelijk te zien is. Je kunt alles haarfijn uitleggen en benadrukken, bijvoorbeeld met de juiste zoom-ins of tekst in beeld. Zodat iedereen op één lijn zit.

InspiratievideoZo krijg je de handen op elkaar

Iedereen houdt van video. Zeker van animatievideo. Het heeft iets ontwapenends, iets nostalgisch en een belofte van onbegrensde mogelijkheden. Met animatie kun je namelijk alles visualiseren wat je maar wilt. En die ingebouwde aandacht kun je vaak goed gebruiken als je communiceert over overheidszaken. Statistieken, informatie over inwoners en beleid... voor de meeste kijkers kunnen deze onderwerpen wel wat extra sjeu gebruiken.

UitlegvideoZo zit het dus

Een uitlegvideo zul je regelmatig inzetten als overheid. Niet al het reilen en zeilen van overheidsinstanties is namelijk even duidelijk voor inwoners: rechten, plichten, of gewoon hoe een bestuur werkt en in elkaar zit... dat soort zaken. Met animatie kun je dit prima uitleggen, omdat je alle lijnen en structuren, inclusief alle 'poppetjes', heel overzichtelijk kunt weergeven. Maar ook omgevingen en woningen zijn goed te verbeelden.

PortretvideoEen karakterschets... van gemeente of instelling

Net zoals je een portret kunt maken van een beroemde Nederlander, kun je dit ook doen voor een gemeente, instelling of andere organisatie. Met een portretvideo kun je een mooi kijkje in de keuken geven en daarmee de afzender meer karakter en persoonlijkheid geven. Hiermee maak je de organisatie toegankelijker en meer benaderbaar. Erg belangrijk voor een goede binding met de burger.

TrainingsvideoInstructie... uit het leven gegrepen

Overheidsvideo's kunnen ook educatief ingestoken zijn, maar dan niet (per se) met de burger als doelgroep, maar de eigen medewerkers. Zo kun je met video goed je personeel trainen. Niet met behulp van saaie lappen tekst, maar met situaties die uit het dagelijks (werkende) leven gegrepen zijn. Hierbij kan het helpen om contrasten wat dikker aan te zetten of wat humor toe te voegen, zodat de training extra goed blijft hangen.

“Het was heel prettig samenwerken met Devion.
We konden heel snel schakelen en onze wensen werd vrijwel meteen in een keer goed vertaald naar de animatie.

Slechts een kleine aanpassing en dat in een paar weken tijd! Super om zo te kunnen samenwerken. Voor een volgende opdracht is Devion onze partij!”
- Irma Huis in 't Veld, Gemeente Leudal
Eén team van creatie & strategieWij maken jouw video

Devion heeft marketeers, beeldvangers, verhalenmakers en animatiemeesters die allemaal werken aan jouw video. Zo krijg je niet alleen een kwalitatieve video, maar bevat deze de juiste strategie en een volledig inzetplan.

KennisdelerMix van creatie & strategiePersoonlijke aanpak

Video verzoeknummers?

Voor elk project en budget hebben wij het juiste antwoord. Dus grijp die hulplijn, kom maar door met die wensen en ontvang binnen 24 uur een overzicht van alle mogelijkheden.

  • Binnen 24 uur reactie
  • Duidelijk overzicht van prijzen
  • Helemaal vrijblijvend
Vraag informatie en prijzen aan
  • Ik wil meer vertellen
Geheel vrijblijvend
“Er is veel persoonlijk contact met het team van Devion” - Sanne van Overbeek, Jaap.nl
Blog Meer over bedrijfsvideos
BLOG / Instructievideo's Instructiefilms: voor een saamhorig en goed geolied bedrijf De beste manier van instructie voor je personeel
BLOG / Animatievideo's 10 redenen om te investeren in een animatievideo Wil je je doelgroep optimaal bereiken? Overweeg animatie!

Meer weten over onze diensten voor overheids organisaties

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Info & prijzen