Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Onderwijs en training

Leer en doceer effectiever met video
Onze klanten Deze onderwijs- & trainingsinstellingen gingen je voor
We sluiten aan bij de belevingswereld en behoefte van de kijkerElke doelgroep heeft een eigen benadering nodig

Wij testen regelmatig videoconcepten voor verschillende doelgroepen. Daarom zijn wij in staat om voor elk type kijker een video te maken waarin de les of instructie echt aankomt. Of je nu lesstof maakt voor een lagere of middelbare school, bedrijfscursussen, in-company trainingen, een sportschool of dansschool hebt met extra lesmateriaal voor de leden... en of ze nu al veel of helemaal géén voorkennis hebben, wij weten hoe we je kijkers aan moeten spreken.

Info & prijzen
Onze klantvideo'sVideo's voor onderwijs- en trainingsinstellingen
Instructievideo
Testimonialvideo's
Trainingsvideo
Uitleganimatie
Promotievideo
InstructievideoSpecifieke handelingen uitleggen

Video is hét middel om kort en krachtig een handeling uit te leggen. Je kunt niet alleen uitleggen - of iemand uit laten leggen - wat de bedoeling is, maar dit ook echt laten zien, vanuit de beste hoek en ingezoomd op belangrijkste details. Waar nodig kun je met motion graphics en tekst in beeld naar wens elementen herhalen, samenvatten of benadrukken. Zodat alles optimaal blijft hangen.

Testimonialvideo'sErvaringen met de leermethode

Je kunt er nog zoveel fanfare tegenaan gooien, uiteindelijk zijn de aanbevelingen van je bestaande klanten de beste reclame voor nieuwe klanten. Daarin is de kijker écht geïnteresseerd: hoe bevalt dit lesmateriaal in de praktijk? Hoe is het om het te doceren, om ermee te leren? En wat zijn voor een ervaringsdeskundige de grootste voordelen? Met een authentiek en oprecht (succes)verhaal krijg je de beste verbinding met je doelgroep.

TrainingsvideoLeren door middel van casuïstiek

Het meteen tonen van een casus - of gewoon: een losstaand geval - werkt soms beter dan alles uitleggen. Je kunt dan middels een praktijkvoorbeeld zien wat de bedoeling is. En als je het in een video giet met herkenbare personen en situaties en je het daarnaast een beetje interessant maakt door wat humor of drama toe te voegen, is het een les die de kijker niet snel zal vergeten.

UitleganimatieHeldere instructie

Animatie is ideaal voor het helder uitleggen van een instructie. Zo kun je precies verbeelden wat je wilt zien, heb je nooit last van onnodige beeldvulling, zijn er geen problemen met gevoelige, gevaarlijke of moeilijk uit te beelden 'real life' situaties. Ook zijn kleuraccenten makkelijk aan te brengen, waaronder de merkkleuren. Verder kun je een video naar wens terugspoelen, pauzeren en opnieuw afspelen.

PromotievideoVoor alles wat het promoten waard is

In een promotievideo kun je krachtig onderstrepen wat je belangrijk vindt aan je product of dienst... of aan je klanten. Zo kun je een promotievideo ook in de vorm van een bedankvideo gieten door je klanten of doelgroep juist in het zonnetje te zetten. Omdat je blij bent met hen als klant of vindt dat ze om een andere reden dankbaarheid verdienen. En hiervoor zijn je klanten je vervolgens ook weer dankbaar.

“Pure storytellers, flexibele projectmanagers, ondernemende strategen. Devion tilt onze videomarketing naar een hoger niveau. Ze weten ons te verrassen met vernieuwende ideeën en concepten. Altijd denkend vanuit de doelgroep en ons merk.” - Britt Beusen, marketing communicatie specialist, Noordhoff
Eén team van creatie & strategieWij maken jouw video

Devion heeft marketeers, beeldvangers, verhalenmakers en animatiemeesters die allemaal werken aan jouw video. Zo krijg je niet alleen een kwalitatieve video, maar bevat deze de juiste strategie en een volledig inzetplan.

Video verzoeknummers?

Voor elk project en budget hebben wij het juiste antwoord. Dus grijp die hulplijn, kom maar door met die wensen en ontvang binnen 24 uur een overzicht van alle mogelijkheden.

  • Binnen 24 uur reactie
  • Duidelijk overzicht van prijzen
  • Helemaal vrijblijvend
Vraag informatie en prijzen aan
  • Ik wil meer vertellen
Geheel vrijblijvend
“Er is veel persoonlijk contact met het team van Devion” - Sanne van Overbeek, Jaap.nl
Blog Meer over bedrijfsvideos
BLOG / Overig Video toepassen bij E-learning Tips voor succesvolle e-learning video's

Meer weten over onze diensten voor onderwijs & trainings instellingen

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Info & prijzen