Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

IT & communicatie

Maak echt verbinding met je doelgroep
Onze klanten Deze IT- & communicatiebedrijven gingen je voor
Merkidentiteit en klantwaarde voelbaar in elke videoVoor herkenbaarheid en relevantie

Kijkers van een video moeten kunnen voelen van welk merk de video is, zonder dat dit letterlijk benoemd wordt. Wij maken daarom video's die in alles de identiteit van het merk uitademen. En video's die duidelijk aansluiten bij de behoeftes van de kijkers. Door ons steeds weer te richten op deze aspecten, kunnen we verbindende video's produceren die herkenbaar én relevant zijn voor jouw klanten.

Info & prijzen
Onze klantvideo'sVideo's voor de IT- & communicatie-branche
Commercial
Bedankvideo
Brandingvideo
Uitlegvideo
Promotievideo
CommercialOm een product of dienst te laten schitteren

Of je nu in de consultancy zit, een software-product aanbiedt of andere IT-, media- of communicatie-producten hebt om te promoten, niets is zo doeltreffend als een pakkende commercial. Wat moet iedere potentiële klant voelen bij jouw product dat de gemiddelde persoon (misschien) niet meekrijgt? Je brengt het over met video!

BedankvideoMaak klanten loyaal

Nieuwe klanten kosten veel meer geld dan bestaande. Ook is de kans veel groter dat je opnieuw aan een bestaande klant verkoopt dan voor het eerst aan een nieuwe. Bottomline: wees zuinig op je klanten. Laat ze bijvoorbeeld merken dat je ze waardeert door ze ook echt te bedanken. Een bedankvideo is een zeer krachtig middel omdat je hierin heel menselijk en vol gevoel kunt communiceren.

Brandingvideo Geef een gevoel bij het merk

Producten en diensten binnen de IT- en communicatiebranche van verschillende aanbieders kunnen voor een leek (te) veel op elkaar lijken. Zaak is dan om jouw merk echt een persoonlijkheid te geven. Om de missie en waardes van je merk te communiceren. En dat doe je niet door wat slogans langs te laten komen, maar door de potentiële klant echt te laten voelen wie je bent. Met een krachtige brandingvideo.

UitlegvideoVerhoog positieve gebruikerservaring

Video is het beste middel om de werking van een product uit te leggen. Omdat je in video met behulp van animaties, live action beelden, geluiden, teksten en alles wat er maar nodig is de meest heldere instructie kunt maken. Die je bovendien zo vaak kunt pauzeren en terugkijken als je wilt. Een erg goed middel om klanten te winnen en bestaande klanten nog blijer te maken met hun aankoop.

PromotievideoTrek de aandacht

Jouw ICT-, media- of communicatieproduct breng je optimaal bij je doelgroep onder de aandacht met een promotievideo. Enerzijds kun je hierin heel helder uiteenzetten wat de kenmerken en usp's zijn van je product en anderzijds kun je specifieke aspecten extra kracht bijzetten. Door gebruik te maken van de uitgebreide video-gereedschapskist, trek je altijd de aandacht en wordt je kijker helemaal overtuigd.

“We zijn enthousiast over het eindresultaat, wat mede komt door goed projectmanagement tijdens de ontwikkeling van video's, maar ook het advies dat Devion gaf over 'look-and-feel' en 'tone-of-voice'.” - Lisanne Beijk, Gamifier - The Cue
Eén team van creatie & strategieWij maken jouw video

Devion heeft marketeers, beeldvangers, verhalenmakers en animatiemeesters die allemaal werken aan jouw video. Zo krijg je niet alleen een kwalitatieve video, maar bevat deze de juiste strategie en een volledig inzetplan.

KennisdelerMix van creatie & strategiePersoonlijke aanpak

Video verzoeknummers?

Voor elk project en budget hebben wij het juiste antwoord. Dus grijp die hulplijn, kom maar door met die wensen en ontvang binnen 24 uur een overzicht van alle mogelijkheden.

  • Binnen 24 uur reactie
  • Duidelijk overzicht van prijzen
  • Helemaal vrijblijvend
Vraag informatie en prijzen aan
  • Ik wil meer vertellen
Geheel vrijblijvend
“Er is veel persoonlijk contact met het team van Devion” - Sanne van Overbeek, Jaap.nl
Blog Meer over bedrijfsvideos
BLOG / Videostrategie Grote toekomst voor zakelijke video Onderzoek door Cisco
BLOG / Social-video's 7 tips voor videobranding op LinkedIn Videobranding

Meer weten over onze diensten voor IT & communicatie

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Info & prijzen