Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Industrie

Geef de organisatie een gezicht en word relevant voor klanten
Onze klanten Deze industriële bedrijven gingen je voor
Kijkers verbinden met organisatie door verbeelding merkidentiteit en -waardeJouw merk- en meerwaarde herkenbaar in al je visuele uitingen

Met video kun je kijkers verbinden met je merk. Dat doe je door de identiteit van je organisatie herkenbaar terug te laten komen in al je videocontent. En natuurlijk door goed de (meer)waarde voor de kijker voelbaar te maken; een absolute voorwaarde voor een klantconnectie. In onze op maat gemaakte video's staan deze aspecten altijd centraal. Of je nu werkzaam bent in de lichte of zware industrie, of de focus nu ligt op materialen of processen: wij zorgen voor een 100% zichtbaarheid van je merkidentiteit en een optimale communicatie van je merkwaarde.

Info & prijzen
Onze klantvideo'sVideo's voor de industriële sector
Teasers
Animatievideo
Kennisbank-video's
Productvideo
Testimonial video
TeaserVisuele prikkels werken het best

De mens is extreem visueel ingesteld. Bovendien verwerken we visuele signalen razendsnel. Hierdoor is video de ultieme (snelle) verleider. Wil je kijkers een snelle blik geven op je nieuwe dienst, productlijn of concept? Gebruik de kracht van bewegend beeld en geluid om je potentiële klanten te prikkelen en ze om méér te laten vragen.

AnimatievideoElke industrie begrijpelijk gemaakt

In de industriesector komt veel kijken bij de productie en verwerking van materialen of grondstoffen. Niet alles is daarom in een paar woorden uit te leggen. Bovendien gaat ieder bedrijf weer net iets anders te werk. Gelukkig kun je met animatie elk proces haarfijn verbeelden, met precies de juiste highlights en elk mogelijk detail uitgelicht.

Kennisbank-video'sOmdat jouw kennis vertrouwen geeft

Ben jij een expert binnen jouw industrie? Een autoriteit binnen je branche? Of heb je gewoon veel kennis om te delen? Doe dit dan vooral, want het kan veel betekenen voor het respect en vertrouwen van je potentiële klant. Als mensen weten dat ze voor alle informatie over jouw branche bij jou terecht kunnen, dat straalt dit goed af op de kwaliteit van jouw merk en producten.

ProductvideoDe gewenste informatie en het juiste gevoel

Een productvideo is het beste middel om de kijker niet alleen te informeren over je product maar ook echt te overtuigen van de toegevoegde waarde ervan in zijn leven. Want deze boodschap is essentieel. Met inzet van de juiste audiovisuele tools kunnen de grootste voordelen voor jouw klant effectief worden uitgelicht.

Testimonial videoJe klantverhaal is de beste marketing

Ook al weet jij als enige alles te vertellen over je product, de kijker is niet geïnteresseerd in elk klein detail, maar in ervaringen uit de praktijk. In concrete toepassingen en de belangrijkste problemen die je product op kunnen lossen. Wie beter om hierover te vertellen dan je klanten? In videovorm natuurlijk want dat maakt de communicatie direct en persoonlijk.

“Bij Devion werken specialisten met een visie op videomarketing. Ze laten zien wat de meerwaarde van video kan zijn en maken waar wat ze beloven!” - Wubbien Kliphuis, Marketing Manager EMEA - Hillrom
Eén team van creatie & strategieWij maken jouw video

Devion heeft marketeers, beeldvangers, verhalenmakers en animatiemeesters die allemaal werken aan jouw video. Zo krijg je niet alleen een kwalitatieve video, maar bevat deze de juiste strategie en een volledig inzetplan.

KennisdelerMix van creatie & strategiePersoonlijke aanpak

Video voor de industrie sector

Voor elk project en budget hebben wij het juiste antwoord. Dus grijp die hulplijn, kom maar door met die wensen en ontvang binnen 24 uur een overzicht van alle mogelijkheden.

  • Binnen 24 uur reactie
  • Duidelijk overzicht van prijzen
  • Helemaal vrijblijvend
Vraag informatie en prijzen aan
  • Ik wil meer vertellen
Geheel vrijblijvend
“Er is veel persoonlijk contact met het team van Devion” - Sanne van Overbeek, Jaap.nl
Blog Meer over bedrijfsvideos
BLOG / Instructievideo's Neem drempels weg met een voorlichtingsfilm Aan het denken zetten

Meer weten over onze diensten voor de industriële sector

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Info & prijzen