Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Groot en detailhandel

Meer verkopen en klantwaarde verhogen met video
Onze klanten Deze groothandels, winkels & detaillisten gingen je voor
Onze video's sturen op de actie van de kijkerzodat een aankoop plaatsvindt.

Wij ontwikkelen video's vanuit het kijkersperspectief. Dat betekent dat we analyseren waar de behoefte zit van de kijker. Heeft iemand al een specifiek merk in gedachten? Of is de kijker alleen op zoek naar een roze damesschoen? Hier passen we de inhoud van de video op aan. Door deze benadering is de kijker dichter bij de uiteindelijke aankoop.

Info & prijzen
Onze klantvideo'sPakkende video's voor groot- en detailhandel
Commercial
Productvideo
Categorievideo
Bedrijfsfilm
Instructievideo
Video-advertentie
Testimonial video
CommercialDe overtuigingskracht van video

Een goede commercial is niet cringe. Of overdreven gelikt, gekunsteld of cynisch. Het kan alles zijn wat het moet zijn om je klanten te bereiken. En meer. De beste commercials maken indruk, ontroeren, werken serieus op de lachspieren of zijn gewoon ontzettend effectief. Ze blijven echt hangen in de hoofden van je kijkers en spreken persoonlijk aan. Met meestal een aankoop tot gevolg.

ProductvideoDe juiste details en beste focus

Een productvideo zet jouw product optimaal in de spotlights. Met alle unieke eigenschappen op de beste manier uitgelicht, zonder blabla. Vol overtuigingskracht en altijd vanuit de kijkersbehoefte. Want jouw potentiële klant wil altijd weten: 'What's in it for me?'. Dit kun je met video perfect voor het voetlicht brengen.

CategorievideoOmdat je collectie het waard is

Soms wil je niet één enkel product uitlichten, maar een hele serie of categorie. Bijvoorbeeld om de consistente kwaliteit of andere overeenkomsten deze producten te benadrukken. Of om juist de diversiteit binnen jouw productcategorie aan te tonen. Om te laten zien dat je voor elk type klant een uniek aanbod hebt en dus precies aansluit bij alle mogelijke behoeftes. Wat jou tot het 'go to' merk maakt voor elk kijker.

BedrijsfilmDe beste promotie voor jouw winkel of groothandel

In een bedrijfsfilm komt jouw merk echt tot zijn recht. Video is het ideale middel om de sfeer en cultuur van jouw merk te highlighten. Om te laten zien wat jou anders maakt. En natuurlijk om - uiteindelijk - de kijker ervan te overtuigen dat jij een onmisbare waarde in zijn of haar leven bent.

InstructievideoOmdat een helpende hand ook jouw merk verder helpt

Video is enorm effectieve tool om mensen iets bij te brengen. Over de werking van jouw product of dienst. Of misschien over fijne tips en tricks... alles om jouw (potentiële) klant optimaal van dienst te zijn. Zodat deze overtuigd is van je product en snel een aankoop doet. Of juist helemaal blij is met zijn aankoop en in een loyale klant verandert die je overal aanbeveelt.

Video-advertentieKort en krachtig

Je weet toch hoe een (goede) advertentie je in één oogopslag vertelt wat je moet weten en je van de productwaarde overtuigt? Ditzelfde geldt ook voor een video-advertentie. Alleen dan is het effect nog groter door de kracht van beeld en geluid. In slechts enkele seconden wordt een treffend beeld gegeven van jouw merkidentiteit. Nog even die herkenningstune erin en de kijker vergeet je nooit meer.

Testimonial videoDe ervaring van jouw klant is koning

De beste personen om jou aan te bevelen bij je klanten zijn... je klanten! Klinkt logisch, en dat is het ook. Nee, ze hebben niet de expertise om alle technische aspecten toe te lichten. Maar wat veel belangrijker is: ze kunnen een persoonlijk, eerlijk en herkenbaar verhaal vertellen over de positieve ervaring met jouw product. En zo'n verhaal trekt veel kijkers over de streep.

“Devion understands the needs, the culture and delivers products that fit the brand. We enjoyed the collaboration and, of course, the final product - the videos!” - Maria Saykina, Action
Eén team van creatie & strategieWij maken jouw video

Devion heeft marketeers, beeldvangers, verhalenmakers en animatiemeesters die allemaal werken aan jouw video. Zo krijg je niet alleen een kwalitatieve video, maar bevat deze de juiste strategie en een volledig inzetplan.

KennisdelerMix van creatie & strategiePersoonlijke aanpak

Video voor groot- en detailhandel

Voor elk project en budget hebben wij het juiste antwoord. Dus grijp die hulplijn, kom maar door met die wensen en ontvang binnen 24 uur een overzicht van alle mogelijkheden.

  • Binnen 24 uur reactie
  • Duidelijk overzicht van prijzen
  • Helemaal vrijblijvend
Vraag informatie en prijzen aan
  • Ik wil meer vertellen
Geheel vrijblijvend
“Er is veel persoonlijk contact met het team van Devion” - Sanne van Overbeek, Jaap.nl
Blog Meer over bedrijfsvideos
BLOG / Productvideo's 7 gouden tips voor een productvideo die je klanten bezorgt Tips voor een productvideo
BLOG / Productvideo's Productvideo haalt meer omzet uit je webshop Dat wil jij toch ook?

Meer weten over onze diensten voor de groot & detailhandel

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Info & prijzen