Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Financiële instellingen

Maak lastige materie duidelijk en verhoog klantvertrouwen
Onze financiële klanten Deze bedrijven gingen je voor
Wij maken video's in de taal van de kijkerNiet vanuit een business perspectief

Jouw financiële product is een uitkomst voor de klant. Een kans, een mooi aanbod, een verrijking voor zijn leven. Dat is ongetwijfeld waar, maar hoe laat je dat weten, op een toegankelijke manier? Financiële producten kunnen voor een leek behoorlijk complex zijn en bovendien speelt vertrouwen een heel grote rol. Met een video kun je dit vertrouwen geven, de klant enthousiast maken en precies de informatie communiceren die nodig is; in een begrijpelijke vorm. Hoe? We vertellen het je graag!

Info & prijzen
Onze klantvideo'sPakkende video's voor de financiële sector
Bedrijfsfilm
Uitlegvideo
Promotievideo
BedrijfsfilmLaat zien wie je bent

Een bedrijfsfilm kan van alles zijn, maar vaak bedoelen we er een video mee die echt de essentie van een merk blootlegt. Een branding video dus. Het is belangrijk voor een potentiële klant dat hij een goed beeld krijgt van een bedrijf, van de belangrijkste waardes, unieke kenmerken, de USP's... maar vooral: dat het merk een gezicht krijgt. Bepaald niet onbelangrijk in de financiële branche.

UitlegvideoAls het écht duidelijk moet zijn

Een uitlegvideo is een ideaal communicatiemiddel bij complexe producten. Heel wat aantrekkelijker, toegankelijker én duidelijker dan gewoon een handleiding met alleen tekst. Voor een uitlegvideo kan live action worden gebruikt maar meestal wordt animatie ingezet, zeker als de dienst of het product, zoals regelmatig het geval is in de financiële wereld, ingewikkeld is (voor een buitenstaander) en in 1 keer goed begrepen moet worden.

PromotievideoTrek de aandacht

Een promotievideo is een perfecte videovorm om de kijker te enthousiasmeren en hem in actie te laten komen. Meestal ga je nog niet in detail in op het product zelf maar licht je de belangrijkste voordelen uit en probeer je de behoefte van de kijker te onderstrepen en vooral hoe het gepresenteerde product in die behoefte kan voorzien. Smaakt het naar meer? Mooi, dan hebben we weer een andere video voor je doelgroep!

“We hebben met plezier met Devion samengewerkt, en merkte dat hun dezelfde passie hebben voor hun projecten als wij dat hebben voor Tradealot. De video is erg mooi geworden en naar wens, er zullen in de toekomst zeker meer projecten samen worden gedaan.” - Paul Lamain , Directeur Tradealot B.V.
Eén team van creatie & strategieWij maken jouw video

Devion heeft marketeers, beeldvangers, verhalenmakers en animatiemeesters die allemaal werken aan jouw video. Zo krijg je niet alleen een kwalitatieve video, maar bevat deze de juiste strategie en een volledig inzetplan.

KennisdelerMix van creatie & strategiePersoonlijke aanpak

Video verzoeknummers?

Voor elk project en budget hebben wij het juiste antwoord. Dus grijp die hulplijn, kom maar door met die wensen en ontvang binnen 24 uur een overzicht van alle mogelijkheden.

  • Binnen 24 uur reactie
  • Duidelijk overzicht van prijzen
  • Helemaal vrijblijvend
Vraag informatie en prijzen aan
  • Ik wil meer vertellen
Geheel vrijblijvend
“Er is veel persoonlijk contact met het team van Devion” - Sanne van Overbeek, Jaap.nl
Blog Meer over bedrijfsvideos
BLOG / Animatievideo's Geheimen van succesvolle uitleg animatie Drie valkuilen bij een uitleg animatie
BLOG / Bedrijfsfilms Professionele bedrijfsfilm (in 2024): voor verbinding en structurele groei Zo helpt een professionele bedrijfsfilm je organisatie vooruit

Meer weten over onze diensten voor Financiële instellingen

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Info & prijzen