Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Delfstoffen

Maak complexe materie duidelijk
Onze klanten Deze bedrijven gingen je voor
Het voordeel van de scherpe blik van videoGedetailleerd en overzichtelijk

Onze klanten in de delfstoffen-sector vragen altijd om precisie en integriteit in video. Gelukkig is video bij uitstek geschikt om een complex proces of product haarfijn weer te geven, zeker als je hierbij animatie gebruikt. En omdat wij onze video's volledig op maat maken, sluiten ze perfect aan bij de identiteit van de organisatie en wordt elk product en iedere dienst heel duidelijk weergegeven.

Info & prijzen
Klantvideo'sVideo's voor de delfstoffen-sector
Promotievideo
Bedrijfsfilm
Uitlegvideo
Presentatievideo
PromotievideoScherp en overtuigend

Promotievideo's zijn ideaal om de essentie van een product of dienst uit te lichten en de voordelen voor de klant duidelijk te maken. Want dat wil de kijker uiteindelijk weten: hoe kan jouw product zijn (professionele) leven verbeteren? Welke oplossing voor welk probleem biedt jouw product? Doordat video haarscherp details en werkingen kan verbeelden en ook geweldig in staat is om een boodschap over te brengen, is een promotievideo de perfecte match voor de delfstoffen-branche.

BedrijfsfilmDe identiteit van jouw bedrijf

Als je jouw identiteit krachtig wilt communiceren, gaat er niets boven een bedrijfsfilm. Hier kun je de sfeer en emotie inleggen die bij je past, maar ook je waardes en essentiële bedrijfsinformatie overbrengen. Gebruik je merkkleuren, zoom in op belangrijke details en laat de kijker zien wie je bent.

UitlegvideoProjecten, diensten, producten: alles duidelijk!

In de delfstoffen-branche - of je je nu bezig houdt met olie- of gaswinning, verwerking of een andere tak van sport - zijn de werkzaamheden voor een potentiële klant of partner niet altijd meteen duidelijk. In dat geval is video een uitkomst. In een geanimeerde uitlegvideo kun je bijvoorbeeld elke structuur, ieder proces en alle details exact zo weergeven als je wilt. Zodat iedereen snapt wat je bedoelt en kijkers na het zien van de video meteen zaken met je willen doen.

PresentatievideoStructuren en processen in beeld

Het communiceren van een nieuw product kan een uitdaging zijn, maar dat geldt vaak nog meer voor het presenteren van een nieuwe bedrijfsstructuur, een proces of toekomstplan. Een presentatievideo is de perfecte oplossing. Met animatie en bewegende beelden kun je precies de verbanden of details weergeven die nodig zijn. Je hebt de hele audiovisuele toolbox tot je beschikking om alles zo nauwkeurig en aantrekkelijk mogelijk te presenteren.

“We hebben met plezier met Devion samengewerkt, en merkte dat hun dezelfde passie hebben voor hun projecten als wij dat hebben voor Tradealot. De video is erg mooi geworden en naar wens, er zullen in de toekomst zeker meer projecten samen worden gedaan.” - Paul Lamain , Directeur Tradealot B.V.
Eén team van creatie & strategieWij maken jouw video

Devion heeft marketeers, beeldvangers, verhalenmakers en animatiemeesters die allemaal werken aan jouw video. Zo krijg je niet alleen een kwalitatieve video, maar bevat deze de juiste strategie en een volledig inzetplan.

KennisdelerMix van creatie & strategiePersoonlijke aanpak

Video delfstoffen organisaties

Voor elk project en budget hebben wij het juiste antwoord. Dus grijp die hulplijn, kom maar door met die wensen en ontvang binnen 24 uur een overzicht van alle mogelijkheden.

  • Binnen 24 uur reactie
  • Duidelijk overzicht van prijzen
  • Helemaal vrijblijvend
Vraag informatie en prijzen aan
  • Ik wil meer vertellen
Geheel vrijblijvend
“De mensen van Devion denken mee en ze dwingen je om over je eigen concept na te denken” - Thomas Schouten, Falcer Innovations
Blog Meer over bedrijfsvideos
BLOG / Bedrijfsfilms Brandingvideo: een must voor je merk Hoe inspireer jij de wereld?
BLOG / Bedrijfsfilms 9 gouden ideeën voor een bedrijfsfilm 9 tips voor je volgende bedrijfsvideo

Meer weten over video voor de delfstoffen branche

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Info & prijzen