Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Automotive

Bereik ieder autobedrijf en elke bestuurder met video
Onze klanten Deze automotive bedrijven gingen je voor
Wij sturen met onze video's op beleving & sfeeren bereiken daarmee elke kijker: van dealer tot bestuurder

Wij willen dat onze video's perfect matchen met de interesses en behoeftes van de kijker. De kijker in de automotive branche wil vooral beleving en sfeer. Daarom zijn dit de belangrijkste pijlers voor ons bij het ontwikkelen van video's voor de autobranche. Daarnaast bieden we natuurlijk precies de informatie die de kijker op dat moment nodig heeft, of dit nu een consument is, een automerk of autohandelaar.

Info & prijzen
Onze klantvideo'sSfeervolle automotive video's
Promovideo's
Testimonial video's
Productvideo's
Instructievideo's
Promovideo'sGeen proefrit meer nodig

Met een promotiefilm kun je een product, evenement of bedrijf krachtig in de spotlight te zetten. Video is hiervoor met al zijn audiovisuele mogelijkheden het best beschikbare marketingmiddel. Met de juiste beelden en geluiden kan de kijker overtuigd worden en tot actie worden aangezet.

Testimonialvideo'sDe beste reclame komt van je klanten

Een krachtige product- of promotievideo kan zeker authentiek zijn en kijkers overtuigen. Maar uiteindelijk blijft het een boodschap van de maker die zijn eigen waar aanprijst. Een testimonial-video bevat oprechte succesverhalen van je eigen klanten en kan daarom potentiële scepsis wegnemen. De klanten in de video vertellen over herkenbare ervaringen en situaties. Dit schept een band met de kijkers en verhoogt de kans dat ze het product aan zullen schaffen.

Productvideo'sZet je product in de spotlight

Als je gewoon ronduit wilt vertellen wat voor interessant of opwindend nieuw product je in de aanbieding hebt, dan is een productvideo de aangewezen vorm. Dit hoeft zeker geen gelikt verkooppraatje te worden. Integendeel. Gewoon duidelijk uiteenzetten wat het product is en doet, en vooral, hoe het het leven van de kijker kan veranderen. Je moet immers een oplossing of voordeel bieden voor de potentiële gebruiker. Dan heb je zijn aandacht.

Instructievideo'sHelp je (nieuwe) klanten met heldere uitleg

Een instructievideo is een fijne service aan je klanten. Iemand die net jouw product heeft gekocht of in gebruik heeft genomen, weet niet altijd hoe alles werkt en een instructievideo kan dan voor vertrouwen zorgen. Of misschien zijn er wel tips en tricks waar de gebruiker zijn voordeel mee kan doen. Een instructievideo zorgt voor een positief beeld van jouw merk en een grote kans dat de klant (nog een keer) van je diensten gebruik maakt... of je aanbeveelt bij anderen.

“We zijn enthousiast over het eindresultaat, wat mede komt door goed projectmanagement tijdens de ontwikkeling van video's, maar ook het advies dat Devion gaf over 'look-and-feel' en 'tone-of-voice'.” - Lisanne Beijk, Gamifier - The Cue
Eén team van creatie & strategieWij maken jouw video

Devion heeft marketeers, beeldvangers, verhalenmakers en animatiemeesters die allemaal werken aan jouw video. Zo krijg je niet alleen een kwalitatieve video, maar bevat deze de juiste strategie en een volledig inzetplan.

KennisdelerMix van creatie & strategiePersoonlijke aanpak

Video verzoeknummers?

Voor elk project en budget hebben wij het juiste antwoord. Dus grijp die hulplijn, kom maar door met die wensen en ontvang binnen 24 uur een overzicht van alle mogelijkheden.

  • Binnen 24 uur reactie
  • Duidelijk overzicht van prijzen
  • Helemaal vrijblijvend
Vraag informatie en prijzen aan
  • Ik wil meer vertellen
Geheel vrijblijvend
“Er is veel persoonlijk contact met het team van Devion” - Sanne van Overbeek, Jaap.nl
Blog Meer over bedrijfsvideos
BLOG / Bedrijfsfilms 12 argumenten waarom je moet investeren in bedrijfsfilms (in 2024) Ontdek hoe video je organisatie structureel laat groeien
BLOG / Bedrijfsfilms 5 types brand video die je merk de ultieme boost geven Zo is je merk overal zichtbaar

Meer weten over onze diensten voor Automotive

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Info & prijzen