Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Arbeid & recruitment

Word aantrekkelijk voor sollicitanten en personeel
Onze klanten Deze organisaties gingen je voor
Wij verbinden werknemers en werkgevers met videoAltijd de juiste snaar door focus op kijkersbehoefte

Een video spreekt pas aan als de maker écht oog heeft voor de kijker. Of het nu de bedoeling is iemand enthousiast te maken die nog niet op zoek is naar een nieuwe baan, een kandidaat in een sollicitatieproces te prikkelen, of een fijne onboarding te bieden aan een nieuwe werknemer, wij passen onze video's aan de behoefte van de kijker aan, zodat deze zich altijd aangesproken voelt.

Info & prijzen
Onze klantvideo'sKijkergerichte arbeid & recruitment-video's
Vacaturevideo
Recruitmentvideo
Campagnevideo
Onboarding video
Promotievideo
VacaturevideoLaat de functie tot leven komen

Eigenlijk zou je voordat je ergens op solliciteert eerst bij een bedrijf rond moeten kunnen lopen om de sfeer op te snuiven en even een babbeltje met de baas of collega’s moeten maken voor de beste indruk van de functie. Dat gaat natuurlijk niet. Nét niet... want met een vacaturevideo kom je een heel eind. Het is dé kans voor een werkgever om de organisatie of functie een hart te geven, tot leven te laten komen en een persoonlijk verhaal te vertellen.

RecruitmentvideoCommuniceer de sfeer van je bedrijf

Een recruitmentvideo heeft veel weg van een vacaturevideo: ook hier wil je werkzoekenden prikkelen en persoonlijk aanspreken. Maar in plaats van het belichten van een specifieke functie, ligt bij een recruitmentvideo de nadruk vaak op het presenteren van het bedrijf of afdeling als aantrekkelijke werkgever. Daarmee is het een soort video-variant van een ‘werken bij’-pagina. Het overbrengen van de sfeer van een bedrijf is essentieel.

CampagnevideoInspireer en beweeg

Een campagnevideo is bedoeld om te informeren, maar vooral om te inspireren en om tot actie aan te zetten. Je kunt hiermee doeltreffend kijkers enthousiast maken voor jouw product, dienst, evenement of idee. Met als gevolg dat zij zelf weer mensen aansteken, een aankoop doen of van je dienst gebruik gaan maken.

OnboardingvideoGeef nieuwe medewerkers een warm welkom

Het is geweldig als de werknemer ‘binnen’ is, maar minstens zo belangrijk is om de werknemer binnen te houden. Dit doe je om te beginnen met een soepel verlopende onboarding, waarbij de nieuwe collega niet alleen alle benodigde informatie krijgt (of weet waar hij/zij die kan vinden) maar zich ook meteen helemaal thuisvoelt. Video kan hierbij een enorm effectief hulpmiddel zijn, omdat zowel emotie als informatie heel effectief overgebracht kunnen worden.

PromotievideoKrachtig overtuigen met beeld en geluid

Een promotiefilm is ideaal om een product, evenement of bedrijf krachtig onder de aandacht te brengen. Alle ingrediënten - beeld, tekst, geluid, muziek - die film tot zijn beschikking heeft worden ingezet om de kijker te overtuigen van de waarde van de boodschap en hem in actie te laten komen.

“De mensen van Devion blijven ons elke keer verrassen met de kracht van video als communicatiemiddel.” - Rob Polinder, Manager Marketing & Communicatie - AB Vakwerk
Eén team van creatie & strategieWij maken jouw video

Devion heeft marketeers, beeldvangers, verhalenmakers en animatiemeesters die allemaal werken aan jouw video. Zo krijg je niet alleen een kwalitatieve video, maar bevat deze de juiste strategie en een volledig inzetplan.

KennisdelerMix van creatie & strategiePersoonlijke aanpak

Video voor arbeid & recruitment

Voor elk project en budget hebben wij het juiste antwoord. Dus grijp die hulplijn, kom maar door met die wensen en ontvang binnen 24 uur een overzicht van alle mogelijkheden.

  • Binnen 24 uur reactie
  • Duidelijk overzicht van prijzen
  • Helemaal vrijblijvend
Vraag informatie en prijzen aan
  • Ik wil meer vertellen
Geheel vrijblijvend
“Devion maakt inspirerende en krachtige video's waar wij enorm trots op zijn. De samenwerking is goed: Devion staat open voor suggesties en feedback en het contact is zeer prettig!” - Ruben Verkuijl, Directeur / Aandeelhouder - Interim Valley
“De mensen van Devion blijven ons elke keer verrassen met de kracht van video als communicatiemiddel.” - Rob Polinder, Manager Marketing & Communicatie - AB Vakwerk
Blog Meer over bedrijfsvideos
BLOG / Bedrijfsfilms Recruitment video: voor meer sollicitanten en een sterker merk Waarom kiezen voor video in recruitment?
BLOG / Recruitment video's Video in je arbeidsmarktcommunicatie: authentiek voor elke doelgroep Voor een sterk werkgeversmerk

Meer weten over video voor de arbeid & recruitment sector?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Info & prijzen