Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Beursvideo laten maken

Kort en to the point

Een beursvideo is niet als iedere andere bedrijfsvideo. Je moet razendsnel to the point komen en iedereen kunnen aanspreken; ook toevallige voorbijgangers. Daarbij moet je boodschap heel kort verteld worden.

Alle (video)disciplines

Het klopt: om een video te kunnen maken heb je veel verschillende vakmensen nodig. Gelukkig beschikken we bij Devion over alle noodzakelijke filmprofessionals voor jouw beursvideo.

Volledige begeleiding

Wat of waar er ook gefilmd moet worden, wij zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt. Dus, zak rustig achterover en kijk toe hoe filmmagie tot leven komt.

Eigen merkidentiteit

Als je wilt, kunnen we helemaal uitpakken met onze enorme vakkennis en creativiteit. Maar het belangrijkste is altijd dat jouw merk overtuigend en herkenbaar naar voren komt.

Een greep uit ons werk Voorbeelden van beursvideo's
KomoriBedrijfsfilms
ZEISSEvent video
BiosistoBedrijfsfilms
Maxima Kitchen EquipmentProductvideo's
Komori
Testimonial video Komori
Loading
ZEISS
ZEISS eventvideo
Loading
Biosisto
Biosisto - animatievideo
Loading
Maxima Kitchen Equipment
Maxima Kitchen Equipment - productvideo
Loading

Beursvideo laten maken?

Voor elk project en budget hebben wij het juiste antwoord. Dus grijp die hulplijn, kom maar door met die wensen en ontvang binnen 24 uur een overzicht van alle mogelijkheden.

  • Binnen 24 uur reactie
  • Duidelijk overzicht van prijzen
  • Helemaal vrijblijvend
Vraag informatie en prijzen aan
  • Ik wil meer vertellen
Geheel vrijblijvend

Visueel en pakkend

Op afstand de beste

In een beursvideo doe je er goed aan om visueel je punt over te brengen. Duidelijk en niet al te subtiel. Met close-ups en snel te begrijpen beelden prikkel je op grote afstand.

Kort en krachtig

Boei het beurspubliek

Op een beurs loopt veel publiek je stand of grote videoscherm voorbij, waarbij niet iedereen naar jouw product op zoek is. Daarom moet je zo snel mogelijk je verhaal vertellen. Krachtig, visueel, in simpele bewoordingen.

Onze aanpak

Effectieve video’s

Bij Devion weten we wat werkt op videogebied, in elke situatie, op elke plek. Met onze vakkennis en jouw doelen op ons netvlies maken we iedere beursvideo tot een succes.

Info & prijzen

Hoe we dat doen

In 6 stappen naar het eindresultaat
Stap 1: Kick-off

Het geldt overal, maar zeker op een beurs: je moet opvallen en meteen duidelijk maken wie je bent. Dat laatste willen wij dus ook eerst achterkomen, in een persoonlijk gesprek.

Stap 2: Concept

Als we weten hoe de vlag ervoor staat en wat jouw unieke kwaliteiten zijn, gaan we een krachtig concept in elkaar timmeren. Na jouw feedback en goedkeuring kunnen we dan van start.

Stap 3: Script

Tijd om het samen bepaalde eindconcept om te zetten in een mooi opgebouwd en overtuigend script met de juiste scènes, dialogen en emoties. Laat dat maar aan onze schrijvers over.

Stap 4: Opnames

Waarschijnlijk is niet iedereen het hiermee eens, maar nu is het tijd voor het meest opwindende gedeelte. Ons filmteam gaat nu de meest effectieve beelden voor je video schieten.

Stap 5: Montage & Sound

Je maakt een editor behoorlijk kwaad als je zegt dat zijn werk niet spannend is. Begrijpelijk. Want je hebt pas een videoverhaal als alle beelden achter elkaar staan, met geluid, muziek, en effecten.

Stap 6: Inzet

Als we klaar zijn met de video zijn we er nog niet. We zorgen ervoor dat de video op de juiste plekken te zien is en we analyseren nauwkeurig het kijkgedrag.

“Ze komen hun afspraken na en denken echt met ons mee.” - Eric Dubbelaar - Mavention
Dit maakt ons uniek Kwestie van principes
Blog Meer over beursvideo's
BLOG / Videoproductie Video gebruiken bij presentaties: waarom, wanneer en hoe Alles over presenteren en video
BLOG / Video marketing De online videotrends voor 2019 Trends & ontwikkelingen