Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Bedrijfsvideo transport en logistiek laten maken

Een boodschap die aankomt

In de transportbranche is het belangrijk dat je product aankomt op zijn bestemming; maar dit geldt ook voor je boodschap. Hierbij is video onmisbaar. Met een logistieke video bereik je de juiste kijkers op de beste manier. En Devion heeft alle kennis in huis om jouw product optimaal voor het voetlicht te brengen.

De juiste ervaring

Oog voor jouw identiteit

De transport en logistiek-sector is voor ons bekend terrein. We hebben al vele logistieke bedrijven verder geholpen met overtuigende bedrijfsvideo’s. Van specialisten in value added logistics tot producenten van navigatiesystemen, en van brandstofdistributeurs tot autobedrijven. Elke bedrijfstak kunnen we bedienen met een passende video; met inzicht en een hands-on mentaliteit.

Overtuig met video

Of je nu goederen- of informatiestromen goed in beeld wilt brengen, de sterke punten van je supply chain management wilt uitlichten of het belang van je distributiecentrum wilt onderstrepen, je communiceert het overtuigend met video. Devion begeleid je hierbij van het begin tot het eind.

Vraag een offerte aan
Onze transport- en logistiekvideo's Voorbeelden van video's voor de transport- en logistieksector
TomTom BridgeProductvideo's
Broekhuis WagenparkbeheerAnimatievideo's
Suttons GroupAnimatievideo's
FinCo FuelAnimatievideo's
TomTom
TomTom BRIDGE Hub Productvideo
Loading
Broekhuis
Loading
Suttons Group
Suttons Arabia concept plans for Jubail Value Added Logistic
Loading
Bedrijfsvideo transport en logistiek laten maken
Loading

Effectief en betrouwbaar

Vertrouwen in je product

Voor klanten van jouw logistieke dienst of product is het belangrijk dat ze kunnen bouwen op jouw bedrijf. Op de stiptheid van het vervoer, de effectiviteit van de software, en de efficiëntie van de aanvoer, productie, opslag en distributie. Jouw product moet het vertrouwen geven dat het keer op keer goed gaat én dat je bedrijf er voor zijn klanten is met service en aftersales.

Overzicht én diepgang

Elk niveau in beeld

Logistieke producten kunnen zeer complex zijn, met verschillende niveaus, trajecten, samenwerkende bedrijven, technologie, voertuigen, en medewerkers die allemaal een steentje bijdragen. Zie al deze elementen maar eens duidelijk over te brengen in een folder of productsheet. In een video – of dit nu animatie is of live action – kun je de grootste overzichten en de kleinste details tonen, en alles ertussenin.

Devion weet hoe jouw product optimaal tot zijn recht komt: welke scènes, camerastandpunten, locaties, animatietechnieken en voice-over teksten het beste werken. Op basis van jouw unieke wensen.

Ook een transport- en logistiekvideo laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Neem nu contact op

Hoe we dat doen

In 3 stappen naar het eindresultaat
Stap 1: Bedenken

In de kick-off sessie horen we graag wie je bent en wat je wilt. Dan verzinnen we snel een prachtidee voor jouw transportvideo. Na jouw goedkeuring gaan onze experts er een pakkend script en storyboard van maken.

Stap 2: Maken

Alles is geschreven en uitgedacht. Nu kan ons videoteam of animator zich helemaal uitleven met de mooiste beelden en creaties die perfect passen bij jouw boodschap. Daarna alle scènes in de juiste volgorde en geluid en muziek erbij in de montageruimte en we kunnen je video inblikken.

Stap 3: Verspreiden

Je video is klaar, maar dat is niet genoeg. Want wie moet ernaar kijken? Precies, iedereen! Nou ja, iedereen die het interesseert dan. En dit zijn veel mensen. Wij weten hoe je transport en logistiek video iedereen bereikt.

Dit maakt ons uniek Kwestie van principes

Herkenbaarheid

Toegankelijke sfeer

Wanneer je video gebruikt kiezen mensen makkelijker voor jouw bedrijf. Bijvoorbeeld door je betrouwbaarheid te tonen met testimonials of een toegankelijke sfeer. Als kijkers zich kunnen identificeren met de mensen in beeld, ben je al een heel eind.

En natuurlijk kun je meteen inzichtelijk maken hoe (goed) je product werkt. Dat goederen, grondstoffen of onderdelen op tijd op hun plek van bestemming aankomen en dat iedereen binnen de transportketen op elkaar is ingespeeld. Of dat voertuigen en apparaten makkelijk te bedienen zijn…

De beste transport- en logistiekvideo

Devion helpt je verder

Devion weet exact hoe video ingezet moet worden om jouw klanten te bereiken. Wanneer het tijd is voor harde data en het vermelden van normeringen en kwalificaties. Maar ook wanneer een menselijke touch nodig is. Bovendien weten we op welke kanalen jouw video vertoond moet worden en hoe we je video, ook na publicatie, kunnen blijven verbeteren. Neem dus snel contact op en geef je merk de promotie die het verdient.

“Ze komen hun afspraken na en denken echt met je mee.” - Eric Dubbelaar - Commercial Director - ‎Mavention
Blog Meer over bedrijfsvideo's
BLOG / Bedrijfsfilms 12 argumenten waarom je moet investeren in bedrijfsfilms (in 2024) Ontdek hoe video je organisatie structureel laat groeien
BLOG / Animatievideo's Animatievideo-verhalen: omdat bedrijven ook mensen zijn De kracht van verhalen