Info & prijzen
Bedrijfsvideo
Vergroot zichtbaarheidJuiste vertaling van identiteitCreëert merkvoorkeur

Bedrijfsvideo laten maken

Hoe zichtbaar is jouw bedrijf?

Bedrijfsvideo is een marketing instrument wat al enige tijd meegaat. Tegenwoordig is een bedrijfsvideo op je website onmisbaar. Het geeft je website een gezicht, het laat de bezoeker zien wie je bent en waar je voor staat. Het is zelfs zo sterk dat het invloed heeft op de keuze van jouw potentiële klant. Waar wacht je nog op?

Een bedrijfsvideo door Devion

Voor de ontwikkeling van de bedrijfsvideo begeleiden wij het gehele traject. Na de eerste gesprekken gaat ons creatief team een concept ontwikkelen. Een concept wat aansluit op de marketingdoelstellingen van jullie bedrijf. Dit concept pitchen wij en na akkoord verzorgen we de gehele productie van de bedrijfsvideo. We ontwikkelen draaiboeken, scripts en komen langs op locatie. Alles om een kwalitatieve video te realiseren.

Het effect van een bedrijfsvideo?

Wij gaan voor betrokken kijkers

Wij gaan liever voor betrokken kijkers dan voor een groot aantal kijkers. Betrokken kijkers leveren namelijk veel meer op. Ze raken bekend met jouw bedrijf en wanneer ze jouw nodig hebben, dan weten ze je te vinden. Onze bedrijfsvideo’s zijn daarom ook zo ontwikkeld dat de kijker de gehele video blijft kijken. Test het zelf…

Ook een bedrijfsvideo laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Info & prijzen
Devion Videomarketing Volledige focus op videoPeroonlijke aanpakMeetbaar resultaat
Gerelateerde berichten meer blog
BLOG / Bedrijfsfilms 10 argumenten waarom je moet investeren in een bedrijfsfilm Trigger de bezoeker
BLOG / Bedrijfsfilms Een bedrijfsfilm krijgt kracht door storytelling Waar wacht je nog op?