Bel ons op036-2022165
Info & prijzen
Videomarketing blogWaar we dagelijks mee bezig zijn

Devion maakt met trots Dag van de Leraar-video Noordhoff

5 oktober is de Dag van de Leraar. Geen dag om geruisloos voorbij te laten gaan. Zeker dit jaar niet. Daarom vroeg Noordhoff ons om een extra krachtige video te maken ter ere van alle helden voor de klas. Zodat alle leraren in Nederland horen én voelen hoe erg we ze waarderen.

Noordhoff, de grootste leverancier van leermiddelen en -oplossingen in Nederland, wilde een extra bijzondere video voor 2020, een jaar waarin veel gevraagd wordt van onze leraren, zoals flexibiliteit, creatieve oplossingen en goede moed. Naast de gebruikelijke persoonlijke aandacht en inhoudelijke kwaliteit natuurlijk. Dat verdient hulde.

De boodschap was simpel genoeg, de uitwerking niet. Want hoe bedank je zo’n grote en gevarieerde beroepsgroep? En hoe laten we de impact zien die docenten hebben op de levens van onze kinderen; en op die van onszelf?

We besloten de breedte op te zoeken door een diverse groep leraren – van basis- tot hogeschooldocenten – te laten bedanken door een al even diverse groep leerlingen. We zien leerlingen van nu maar ook leerlingen van toen, die terugblikken op hun schooltijd. Er zijn grote levenslessen en kleine gebaren, serieuze en luchtige momenten. De rode draad is steeds de oprechte waardering.

Bij deze bedankt Devion alle leraren van Nederland voor hun tomeloze inzet en Noordhoff voor de eer om deze video te maken.

Bekijk nu meteen de Dag van de Leraar-video

Ook een video laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Neem contact op!