Bel ons op036-2022165
Info & prijzen
Videomarketing blogWaar we dagelijks mee bezig zijn

De kracht van een Wervings Video

Het vinden van goed personeel is al sinds de industriële revolutie belangrijk. De manieren van werven zijn uiteraard in de loop der jaren erg veranderd, maar de focus blijft het zo goed mogelijk promoten van de organisatie. Een onderdeel van corporate branding is employment branding ofwel het merk zo goed mogelijk positioneren voor toekomstig personeel. Hoe zorg je nu voor een succesvolle recruiting?

Wervings video zorgt voor succesvolle recruiting

Wervings video laten maken

Gespecialiseerd personeel kan zich optimaal oriënteren welk carrièrepad hij of zij wilt bewandelen. Naast de openstaande functie, het takenpakket, de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarde moet ook vooral het bedrijf en de werksfeer het toekomstig personeel enthousiasmeren. Door middel van een wervings video / recruiting video laat je vooral zien waarom jouw brand nu de beste plek is om te werken. Dit heeft absoluut met de sfeer in het team, de omgeving en de mogelijkheden te maken. Video is de perfecte manier om deze sfeer en de emotie over te brengen.

Succesvol video voor HR? Gratis 3-delige masterclass over videomarketing voor HR
  • Hoe haal ik toptalent binnen met video?
  • Hoe kies ik de juiste video voor interne communicatie?
  • Hoe betrek je medewerkers bij jouw video?
Video's bekijken
Hoe haal ik toptalent binnen met video? 6 minuten
Hoe kies ik de juiste video voor interne communicatie? 3,5 minuut
Hoe betrek je medewerkers bij jouw video? 2,5 minuut
Gratis 3-delige videoserieVul onderstaande velden in en ontvang de video's in je mailbox

Toon je creativiteit met een recruiting video

Het bedrijf, product of dienst heeft een bepaalde tone of voice. Denk hierbij aan de markt waarin je je begeeft en hoe je wilt dat “buitenstaanders” naar jouw organisatie kijken. Op basis daarvan wordt een creatief concept bedacht voor een wervingsvideo. Daarnaast is het belangrijk dat bij het laten maken van een wervingsvideo de boodschap kort en bondig is. De uitstraling van de organisatie is de rode draad van de video en wat je te bieden hebt voor (toekomstig) personeel wordt op een originele en passende wijze getoond. Bekijk bijvoorbeeld de creatieve wervings video’s van Dropbox en Hubspot;

 

 

Heb je vragen over de kracht van een wervings video?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur.
Gerelateerde berichten meer blog
BLOG / Bedrijfsfilms De hoogste tijd voor een recruitment video: 5 tips De vijf meest waardevolle tips om video in te zetten voor recruitment
BLOG / Bedrijfsfilms Recruitment video: voor meer sollicitanten en een sterker merk Waarom kiezen voor video in recruitment?