Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Bedrijfsfilm laten maken

Het beste podium voor jouw merk

Met bedrijfsfilms kun je op een aansprekende manier het verhaal van jouw organisatie communiceren. Devion is een full service video agency die het authentieke karakter van je merk zichtbaar maakt, aanhaakt op de juiste emotie en je doelgroep perfect weet te vinden.

Alle (video)disciplines

Het maken van een bedrijfsfilm is een teamsport. Gelukkig hebben wij alle spelers en kennis in huis voor het maken van een topvideo, zoals scriptschrijvers, regisseurs, cameramensen en marketeers.

Volledige begeleiding

Een bedrijfsfilm laten maken veel gedoe? Niet met Devion. Wij zorgen ervoor dat de hele videoproductie op rolletjes loopt.

Eigen merkidentiteit

We zijn thuis in alle videostijlen en creëren met veel plezier de mooiste concepten. Essentieel daarbij is dat jouw eigen, unieke stijl altijd herkenbaar blijft.

Een greep uit ons werk Voorbeelden van bedrijfsfilms
Talen ToolsBedrijfsfilms
LuggoBedrijfsfilms
HillromBedrijfsfilms
Aveco de BondtBedrijfsfilms
Talen Tools
Employer Branding Testimonial Klaas
Loading
Luggo
Commercial Luggo
Loading
Hillrom
Promovideo Safe Patient Handling
Loading
Bedrijfsfilm
Aveco de Bondt
Loading

Bedrijfsfilm laten maken?

Voor elk project en budget hebben wij het juiste antwoord. Dus grijp die hulplijn, kom maar door met die wensen en ontvang binnen 24 uur een overzicht van alle mogelijkheden.

  • Binnen 24 uur reactie
  • Helemaal vrijblijvend
Vraag informatie en prijzen aan
  • Ik wil meer vertellen
Geheel vrijblijvend

Samen jouw doel bereiken

Resultaat door constructief proces

Een bedrijfsfilm maken we met een heel team aan videoprofessionals. En met jou! Het gaat immers om jouw bedrijfsdoelen en merkidentiteit. Daarom zijn er verschillende feedbackmomenten en zorgen we er samen voor dat alles de juiste toon en inhoud heeft.

De beste bedrijfsfilm of bedrijfsvideo? Focus!

Produceren én succesvol verspreiden

Wat er ná het maken van de bedrijfsfilm gebeurt is essentieel. Want het zijn de kijkers die het succes van de bedrijfsvideo bepalen. Daarom leggen we de gewenste doelstellingen en meetindicatoren vast, publiceren we op de meest geschikte kanalen en passen aan waar nodig.

Bedrijfsfilm werkwijze

Welkom in onze keuken

In een doorlooptijd van zo’n 4 – 6 weken kun je door ons een bedrijfsfilm laten maken en verspreiden. Met het beste concept en maximaal resultaat.

Info & prijzen

Hoe we dat doen

In 6 stappen naar het eindresultaat
Stap 1: Kick-off

Tijd voor een goed gesprek. We kunnen niet verder voordat we helder inzicht hebben in het doel van de bedrijfsfilm en het ware karakter van het merk.

Stap 2: Concept

Geen effectieve bedrijfsfilm zonder krachtig concept. We bundelen onze beste ideeën in een beeldende presentatie en begeleidende pitch. Samen kiezen we de definitieve aanpak.

Stap 3: Script

Onze woordkunstenaars trekken griffels, typemachines en, ok… laptops, uit de kast en werken het concept uit tot een script, natuurlijk met de juiste boodschap en in je eigen tone of voice.

Stap 4: Opnames

Het is zo ver: lights, camera, action! Onze videoprofessionals brengen het script vakkundig in beeld en nemen de volledige productie voor hun rekening.

Stap 5: Montage & Sound

Na de opnames selecteren we de allerbeste takes en voegen een passende voice-over en op maat gemaakte muziek toe. Alleen nog een vleugje kleurcorrectie, hier en daar een animatie-element… et voilà!

Stap 6: Inzet

De video is er… nu de kijkers nog. Dus brengen we Google op de hoogte, leveren we een videoplayer in jouw huisstijl en sturen we waar nodig de inzet bij. Voor een optimaal resultaat.

“Ze komen hun afspraken na en denken echt met ons mee.” - Eric Dubbelaar - Mavention
Dit maakt ons uniek Kwestie van principes
Blog Meer over bedrijfsvideo's
BLOG / Video marketing 7 videotrends en tips die je organisatie verder helpen in 2024 De beste tips voor je videostrategie in 2024
BLOG / Bedrijfsfilms Zo wordt elke zakelijke video (ook) een bedrijfsfilm die verbindt Zo vind je de verbinding in je bedrijfsfilms en zakelijke video's
Veelgestelde vragen over bedrijfsfilms
Wat is de ideale lengte van een bedrijfsfilm?

Kijkers van bedrijfsfilms schijnen weinig geduld te hebben. Gelukkig geldt dat niet voor de video-experts van Devion. Wij luisteren aandachtig naar jouw verhaal en geven je de video die je nodig hebt. Met de bijbehorende lengte.

Die lengte hangt af van het type video, de publicatieplek – social media, je website, een vergaderzaal – maar ook van de kijkersfase. Kent de kijker je nog niet en moet hij een band krijgen met je merk? Of wil hij zoveel mogelijk informatie over je product? Dit kan het verschil maken tussen een video van 5 seconden of een van 5 minuten.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een bedrijfsfilm?

De gemiddelde doorlooptijd van een bedrijfsfilm is vierenhalve week. Maar dat zegt niet zoveel. Het gaat erom hoe die tijd besteed wordt. Hoeveel omkijken heb jij ernaar, in hoeverre word je bij het proces betrokken? Wij vinden het belangrijk dat jij voelt dat jouw visie eer aan wordt gedaan en dat we creatief en inhoudelijk op één lijn zitten. Maar het is ook fijn dat je weet hoeveel feedbacksessies er zijn, of er nog te schuiven valt (altijd), en wat het tijdschema is voor spoedklussen. Samen met jou laten we het proces zo soepel mogelijk verlopen.

Hebben jullie geschikte voorbeelden van bedrijfsfilms?

We dachten dat je het nooit zou vragen! Nu beginnen onze ogen te twinkelen en onze vingers te jeuken… om je zo snel mogelijk de mooiste en beste voorbeelden van bedrijfsfilms te kunnen aanwijzen die we hebben geproduceerd. Op onze website (bekijk hier)

zijn vele soorten bedrijfsfilms te bewonderen, gemaakt voor vele organisaties en branches. Je vindt uitleg en achtergrondinformatie over de verschillende cases. Want elke bedrijfsfilm heeft zijn eigen raison d’être, een eigen motivatie voor zijn specifieke uitwerking. Misschien vind je wel een concept of videotype dat goed bij je past en het beginpunt is van jouw unieke videostrategie.

Hoe bedenken jullie een concept voor een bedrijfsvideo?

Zonder een sterk videoconcept valt een bedrijfsfilm als een kaartenhuis in elkaar. Het is een noodzakelijk fundament voor een succesvolle video. En het beginpunt voor het concept ben jij. Jouw merk, jouw boodschap, jouw visie, jouw identiteit… het moet allemaal terugkomen in je video. Daarom moeten we elkaar eerst goed leren kennen.

Daarna gaan onze creatieve sappen stromen en onze hersengolven… golven. Jij kan nu rustig achterover zitten en toekijken hoe onze videospecialisten – van scriptschrijver tot art-director en van regisseur tot marketeer – een perfect concept bedenken dat zowel creatief als communicatief ijzersterk is.

Hoe flexibel zijn jullie?

Zo flexibel als je maar wilt. Ok, er zijn grenzen, maar er is veel bespreekbaar. Zowel creatief als procesmatig denken we graag met je mee. Wij zijn gespecialiseerd in het bedenken, maken én verspreiden van videocontent en kunnen op al deze gebieden extra stappen zetten.

Dat betekent dat video’s aangepast of anders ingezet kunnen worden. Maar ook dat we onze expertise met jou of jouw medewerkers kunnen delen, zodat je ook zelf aan de slag kunt met de productie of verspreiding van video. Maar samenwerken met web- en communicatiebureaus is ook mogelijk, om zo bredere (visuele) marketingdoelstellingen te behalen.

Ik wil een video in meerdere talen. Kan dat?

Dat kan zeker! Veel van onze klanten hebben een internationale doelgroep en daarmee behoefte aan een voice-over of ondertiteling in meerdere talen. Wel zo handig dus dat wij de beschikking hebben over native speakers uit meer dan 50 verschillende taalgebieden. Daarmee ben je altijd verzekerd van een tekst of stem die volledig rekening houdt met de culturele eigenheid van de betreffende taal. Bij de keuze voor meerdere talen zorgt Devion voor de correcte implementatie van de voice-over zodat jouw kijkers altijd de juiste taal voorgeschoteld krijgen. Meer weten over het proces of de prijzen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Waarom zou ik voor Devion kiezen?

Borstklopperij doen we niet aan. We laten liever ons werk en onze klanten voor ons spreken (zie referenties). Toch willen we er wel iets over kwijt. Als eerste videomarketingbureau van Nederland is Devion niet alleen gespecialiseerd in het bedenken en produceren van bedrijfsfilms, maar ook in het verspreiden ervan. We verzorgen het hele marketingtraject voor je video en hebben ons eigen beproefde recept om jouw video succesvol te maken. Met behulp van jouw merkidentiteit en het kijkerservaring-model past de video niet alleen helemaal bij jouw merk maar sluit hij ook altijd aan bij de beleving van de kijker.

Wat hebben jullie nodig voor een offerte?

Het is ons streven om jouw merkidentiteit optimaal over te laten komen bij je kijkers en ze het gevoel en de kennis te geven die je wilt overbrengen. Daarom moeten we vooral goed weten wie je bent en wat je doelen zijn. Wat daarvoor nodig is? Een openhartig gesprek. En indien mogelijk een brand guide, zodat we rekening kunnen houden met je huisstijl en de herkenbaarheid van je merk kunnen maximaliseren. Zodra we een duidelijk plan hebben, ontvang je een passende fixed-price-offerte. Vraag hier jouw persoonlijke offerte op..

Wil je een bedrijfsfilm laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Informatie aanvragen