Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Bedrijfsfilm laten maken

Vol in de schijnwerpers

Effectieve bedrijfsfilms verhogen niet alleen de merkwaarde, ze zijn ook een ideaal uithangbord om kijkers op een aansprekende manier het verhaal van de organisatie te tonen. Succesvolle bedrijfsvideo’s weten immers het pure, authentieke karakter van een merk zichtbaar te maken en daarmee precies aan te haken op de juiste emotie van de doelgroep.

Alle (video)disciplines

Het maken van een bedrijfsfilm is een teamsport. Gelukkig hebben wij alle spelers en kennis in huis voor het maken van een topvideo: scriptschrijvers, regisseurs, cameramensen en meer.

Volledige begeleiding

Een bedrijfsfilm laten maken veel gedoe? Nee hoor, niet met Devion. Wij zorgen ervoor dat de hele videoproductie op rolletjes loopt. Jij hoeft nergens aan te denken.

Eigen merkidentiteit

We vinden het heel gaaf om helemaal los te gaan met videostijlen en concepten. Maar jouw eigen, unieke stijl blijft altijd duidelijk herkenbaar. Heel belangrijk voor je klanten.

Een greep uit ons werk Voorbeelden van bedrijfsfilms
Komori Wirtz Bedrijfsfilms
Tom TomBedrijfsfilms
CALVIBedrijfsfilms
BoomBedrijfsfilms
Komori
Wirtz
Loading
TomTom
TomTom BRIDGE Hub Productvideo
Loading
CALVI
CALVI
Loading
Boom
Boom BV
Loading

Wil je een bedrijfsfilm laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Informatie aanvragen

Binding met je klant

Rendement verzekerd

Een betrokken kijker herkent zich in de onderscheidende boodschap, identificeert zich met de geheel eigen visie en schaart zich intuïtief achter het merk. Dat denken we niet alleen, bij Devion weten we dat zeker. Effectiviteit valt namelijk te meten. Ons individuele maatwerk, gegarandeerd rendement. Elke keer opnieuw.

Bedrijfsfilm laten maken smiley icoon

Het effect van een bedrijfsfilm

Wij meten alles!

Want een professionele bedrijfsfilm mag dan leuk zijn voor latere kleinkinderen, het zijn de kijkers die het daadwerkelijk succes van de bedrijfsvideo bepalen. Niet alleen het aantal, vooral ook de juiste kijkers. Daarom leggen we vooraf samen de gewenste doelstellingen en meetindicatoren vast. Op die manier weten we zeker dat we de juiste content, via het juiste kanaal, bij de juiste ontvanger krijgen. Zo wordt de effectiviteit en conversie van jouw bedrijfsfilm ineens heel inzichtelijk. En trefzeker.

Bedrijfsfilm werkwijze

Welkom in onze keuken

Een bedrijfsfilm bedenken, maken en verspreiden volgens ons eigen beproefde recept. Het houdt ons scherp en effectief. Een tikje eigenwijs, dat zeker. Maar ja, dat is wat een bulk aan expertise nou eenmaal met je doet.

Info & prijzen

Hoe we dat doen

In 6 stappen naar het eindresultaat
Stap 1: Kick-off

Tijd voor koffie! En een goed gesprek. Niemand verlaat de zaal tot we helder inzicht hebben in het doel van de bedrijfsfilm en het ware karakter en de authentieke visie achter het merk. Een beetje doorgraven kan namelijk geen kwaad. Alleen met deze essentiële input brengen we jouw bedrijfsfilm ècht tot leven.

Stap 2: Concept

Geen perfect passende bedrijfsfilm, zonder geniaal concept. Onze rechterhersenhelft maakt overuren… Hoe brengen we jouw merk perfect voor het voetlicht: creatief èn doelgericht? Al onze beste brainwaves worden gebundeld in een beeldende presentatie en begeleidende pitch. Samen kiezen we de definitieve aanpak.

Stap 3: Script

Onze woordkunstenaars trekken griffels, typemachines en, ok.. laptops, uit de kast en werken het concept uit tot een volledig script. Naadloos passend bij de gekozen boodschap, inspelend op de juiste emotie en geschreven in je eigen tone of voice. Nog wat laatste edits en jouw merkverhaal staat sterker dan ooit op papier.

Stap 4: Opnames

Het is zo ver: lights, camera, action! In sommige gevallen zelfs met een complete filmset bij jullie op kantoor. Onze ingespeelde filmcrew brengt het script vakkundig in beeld en neemt de volledige productie uit handen. Geen stress dus. Alle tijd dus om je collega’s voor de camera te zien shinen.

Stap 5: Montage & Sound

Opnamemateriaal in the pocket? Hatsa, de montage puzzel kan beginnen! We selecteren de allerbeste takes, voegen indien nodig een passende voice-over toe en componeren op maat gemaakte muziek. Alleen nog een vleugje kleurcorrectie, hier en daar een animatie-element et voilà!

Stap 6: Inzet

Klaar zegt u? Maar.., wat is video nou zonder betrokken kijkers? Precies! We brengen Google op de hoogte, leveren een videoplayer in eigen huisstijl en sturen met al onze meetinstrumenten de inzet direct en feilloos bij. Zo wordt uw bedrijfsvideo ècht effectief.

“Ze komen hun afspraken na en denken echt met ons mee.” - Eric Dubbelaar - Mavention
Dit maakt ons uniek Kwestie van principes
Blog Meer over bedrijfsvideo's
BLOG / Bedrijfsfilms Zo blijf je scoren met je bedrijfsfilms in 2020: 5 tips! Zo maak je video’s die raken en overtuigen: het hele jaar
BLOG / Bedrijfsfilms Bedrijfsfilm maken? Stel eerst de vraag: horizontaal of verticaal?
 Belangrijk beginpunt van je bedrijfsfilm: wat wordt de beeldverhouding?