Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

B2B video laten maken

Het is tijd

Voor B2B zijn bedrijfsfilms nog niet zo vanzelfsprekend als voor B2C. Zonder reden, want zakelijke klanten kunnen evengoed overtuigd worden met video’s. Dus zet je bedrijf in de schijnwerpers met een B2B-video.

Alle (video)disciplines

Een video maak je met een team van filmprofessionals. Belangrijk daarbij is dat elke discipline goed vertegenwoordigd is en iedereen optimaal samenwerkt. Dan zit je bij ons goed!

Volledige begeleiding

Je handje vasthouden doen we niet, maar we zorgen er wel voor dat alles rondom de filmproductie op rolletjes loopt. Meehelpen hoeft dus niet. Maar het mág wel.

Eigen merkidentiteit

Je hoeft ons niets over video te vertellen. We trekken alle registers open en kunnen elke techniek inzetten. Maar nooit zonder jouw identiteit uit het oog te verliezen.

Een greep uit ons werk Voorbeelden van B2B video's
KomoriBedrijfsfilms
Horeca HeroInstructievideo's
Greiner Bio OneAnimatievideo's
Maxima Kitchen EquipmentProductvideo's
Komori
Testimonial video Komori
Loading
Horeca Hero
Instructievideo
Loading
Greiner Bio One
Health sector
Loading
Maxima Kitchen Equipment
Maxima Kitchen Equipment - productvideo
Loading

Ook een B2B video laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Info & prijzen

Human-to-human-video

Mensen overtuigen

Zakelijke klanten kunnen net zozeer als consumenten verhelderende filmpjes gebruiken over je producten, en verleid worden door beelden en geluiden. Uiteindelijk draait het ook hier gewoon om mensen die andere mensen willen overtuigen.

Vele soorten B2B-video’s

Voor elke klant een video

Bijna elk soort video is geschikt voor B2B. Denk dan aan bedrijfsfilms, productvideo’s, testimonials en educatieve films. Het verhaal kan wel iets anders zijn, met bijvoorbeeld wat meer balans en details.

Onze aanpak

Menselijk en inzichtelijk

Een goede B2B-video is helder, inzichtelijk en geeft jouw bedrijf een gezicht. Om zo’n video te kunnen maken luisteren we vooral goed naar jou. Daarna gaan onze videokunstenaars los.

Info & prijzen

Hoe we dat doen

In 6 stappen naar het eindresultaat
Stap 1: Kick-off

Een b2b-video begint als elke andere: met een goed gesprek. Want ook zakelijke klanten moeten precies weten wie je bent en wat je wilt. En wij dus ook!

Stap 2: Concept

Weten we hoe jouw pet staat en hoe je klok tikt? Dan gaan we een geweldig idee bedenken voor je video. Dan geef je jouw mening en bepalen we samen het eindconcept.

Stap 3: Script

De basis staat; nu moeten we nog bepalen hoe we van A naar B komen. Laat dat maar aan onze getalenteerde scriptschrijvers over! Zij bedenken de beste scènes en teksten.

Stap 4: Opnames

Als alle details duidelijk zijn, gaan onze cameramensen, regisseurs en de rest van de filmcrew aan het werk. Nu wordt het verhaal – voor je eigen ogen – in de mooiste beelden vastgelegd.

Stap 5: Montage & Sound

In de montageruimte krijgt de film pas echt zijn uiteindelijke vorm. Hier zetten we alle beelden in de juiste volgorde, snijden we bij en voegen we geluid en effecten toe.

Stap 6: Inzet

Als de video klaar is zijn we er nog niet. We willen er eerst achterkomen hoe jouw video presteert. Dus publiceren we op de juiste plekken en houden we views en kijkgedrag bij.

Dit maakt ons uniek Kwestie van principes
Blog Meer over B2B video's
BLOG / Animatievideo's Animatievideo voor interne bedrijfspresentaties Dit is waarom jij animatievideo moet gaan gebruiken in presentaties