Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

App preview video laten maken

Geef de kijker een visuele ervaring van de app

Zien wat een app te bieden heeft voordat je hem download? Tegenwoordig zitten app stores vol en wil je een snelle impressie van jouw app geven. Kortom een app preview video. Een video is niet alleen leuk voor de kijker, maar ook een mooie manier om te laten zien wat jouw app allemaal te bieden heeft.

Alle (video) disciplines

Het team van Devion staat voor jou klaar. Onze creators, scriptschrijvers en editors weten wat ze moeten doen om van jouw app preview video tot een succes te laten maken.

Volledige begeleiding

Hier bij Devion willen we het beste resultaat voor jouw app preview video, zonder zorgen. Dat doen we door je volledig te begeleiden in het gehele proces.

Eigen merkidentiteit

Niets is belangrijker dan je eigen identiteit. Daarom zorgen wij er voor dat jouw merkidentiteit in de app preview video goed terugkomt.

Een greep uit onze werk Voorbeelden van app preview video
The CueAnimatievideo's
De UniePromovideo's
BreinwaveAnimatievideo's
TomTomProductvideo's
The Cue
Branding video The Cue
Loading
De Unie
Promotievideo De Unie
Loading
Breinwave
Breinwave algemeen
Loading
TomTom
TomTom BRIDGE Hub Productvideo
Loading

Ook een app preview video laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Informatie aanvragen

App preview video

Voor Google Play store en de Apple App store

Geen zorgen, een app preview video is zowel in de Google Play store te gebruiken als de Apple App store. Zo bereik jij je doelgroep zonder zorgen en kan je op beide platformen je merk goed vertegenwoordigen.

App preview video verhoogt conversie

Grijp de aandacht

Met een app preview video kun je de kijker in het kort laten zien wat jouw app allemaal te bieden heeft. Je moet in een korte tijd laten zien waarom mensen jouw app moeten downloaden. Onderscheid jezelf en maak gebruik van stijlen als motion graphics of animatie in je app preview video.

Onze aanpak

Blijf jezelf

Om een goede app preview video te maken, moeten wij je eerst goed leren kennen. We willen weten wie je bent en wat je boodschap is, zodat we die punten laten terugkomen in je video. Zo is jouw app preview video helemaal gebaseerd op wie je bent en blijf je herkenbaar voor je klanten.

Info & prijzen

Stap 1: Kick-off

Voordat wij kunnen we beginnen met het ontwikkelen van jouw app preview video, moeten wij alle informatie weten over jouw app. Begrijpen wie je bent en wat je doel is.

Stap 2: Concept

Als alles duidelijk is, beginnen onze creatievelingen hier bij Devion met het creëren van een passend concept.

Stap 3: Script

Het is belangrijk om te weten wat je wilt vertellen, je wilt namelijk wel dat jouw boodschap zo goed mogelijk overkomt. Alle belangrijke punten worden verwerkt in het script, zodat iedereen precies weet wat er gezegd moet worden.

Stap 4: Opnames

Nu begint het meest spannende moment, we beginnen met het opnemen van jouw app preview video. Onze filmexperts steken hun handen uit de mouwen en zorgen voor de mooiste shots voor jouw app preview video.

Stap 5: Montage & Sound

Dit is waar de echte magie gebeurt. Dit is waar je video samenkomt en een geheel wordt. We maken de video compleet met geluid, voice-overs, motion graphics etc. alles wat nodig is om jouw app preview video klaar te maken voor de inzet.

Stap 6: Inzet

Nu is de video echt af, het is klaar om gezien te worden. En daar zorgen wij voor. Het is belangrijk dat je video ook je doelgroep bereikt. Wij plaatsen de video daar waar jouw doelgroep zich bevindt.

“Ze komen hun afspraken na en denken echt met ons mee.” - Eric Dubbelaar - Mavention
Dit maakt ons uniek Kwestie van principes
Blog Meer over app preview video
BLOG / Instructievideo's Meer bezoekers voor je site of app met een instructievideo Makkelijk en effectief met een instructievideo
BLOG / Video marketing Video raakt: beweeg je klanten met een bewegend merk Wek de interesses van jouw klant op