Bel ons op036-2022165
Info & prijzen
Videomarketing blogWaar we dagelijks mee bezig zijn

Professionele animatievideo

Ieder bedrijf of merk heeft baat bij een professionele animatievideo. Een succesvol ingezette, vakkundig geproduceerde animatievideo kan je product, dienst of website de boost geven die nodig is. Een online animatievideo – of videostrategie – kan je merk zichtbaarder maken en het imago van je organisatie verstevigen. Maar het is niet iets wat je zelf doet, of wat je even snel uitbesteedt zonder hier veel aandacht aan te besteden. Je hebt een deskundige video agency nodig, die het hele plaatje overziet – de productie én de inzet – en jouw merk met een professionele animatie het juiste podium geeft.

Professionele-animatie-video

Professionele animatie: voor je product-, uitleg-, promovideo en meer

Met een professionele animatie kun je elk onderdeel van je merk of bedrijf een unieke look geven of juist voor een beter inzicht in de werking van je product of dienst zorgen. Met animatie kun je namelijk alles laten zien wat je wilt: van mooie dwarsdoorsnedes en gedetailleerde uitvergrotingen tot zwierende camerabewegingen rond je product, kleurrijke of futuristische omgevingen en elk gewenst soort karakter of object.

Bovendien kun je met animatie heel goed je huisstijl en bedrijfskleuren terug laten komen, voor een consistente merkidentiteit die vanuit je webdesign en andere marketinguitingen naadloos wordt doorgevoerd in je video’s.

Succesvol starten met video? Gratis 3-delige masterclass over videomarketing voor jouw organisatie
  • Hoe maak je een goede video voor je organisatie?
  • Zo worden video's volledig uitgekeken
  • Welk type video gebruik je bij welke communicatie?
Video's bekijken
Hoe maak je een goede video voor je organisatie? 10 minuten
Zo worden video's volledig uitgekeken 5 minuten
Welk type video gebruik je bij welke communicatie? 5 minuten
Gratis 3-delige videoserieVul onderstaande velden in en ontvang de video's in je mailbox

Deze kwaliteiten en resultaten bereik je alleen maar met een professionele animatievideo, gemaakt door een animatiestudio of agency met experts in elke discipline. Video- en animatie-experts die samen precies weten hoe ze jouw merk moeten promoten.

Waar laat ik een professionele animatie video maken?

Er zijn genoeg videobedrijven die een animatievideo kunnen realiseren, maar met alleen videoproductie red je het niet: je moet exact weten waar en hoe je de animatievideo moet inzetten.

Daarbij is het noodzakelijk dat deze onderdelen één geheel vormen. Een video laten produceren door de ene partij – die verder geen rekening heeft gehouden met de inzet – om vervolgens de videomarketing aan iemand anders over te laten, is niet zo effectief. In de conceptfase van je animatievideo moet al rekening worden gehouden met niet alleen de te realiseren doelen, maar ook de doelgroep, en plek en manier van publicatie van de video.

Devion produceert niet alleen animatievideo’s, maar zet deze ook effectief in. We hebben kennis van elke mogelijke animatiestijl en kunnen deze bijvoorbeeld ook combineren met live action voor het beste van twee werelden. We kiezen altijd de beste passende stijl en vorm voor jouw videoproject. En zorgen ervoor dat de video optimaal wordt ingezet. Daarbij laten we niets aan het toeval over.

Dankzij onze eigen “Google Analytics” voor video weten we precies wie de kijker van de video is, hoe hij of zij de video ervaart en of de video zorgt voor een actie op de website. Zo weet je precies wat je video heeft opgeleverd.

Voorbeeld van een professionele animatievideo

Vragen over animatievideo?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Meer informatie over animatievideo
Gerelateerde berichten meer blog
BLOG / Animatievideo's Wat kost een animatie video? Wij belichten de factoren
BLOG / Animatievideo's Animatievideo laten maken: van aanvraag tot video Het proces, stap voor stap