Bel ons op036-2022165
Info & prijzen
Videomarketing blogWaar we dagelijks mee bezig zijn

Devion verzorgt videobranding voor terugkeer V&D

Op woensdag 5 september stond het op iedere nieuwssite en in elke krant: V&D is weer terug van weggeweest! Nadat het warenhuis eind 2015 failliet werd verklaard en een jaar later alle winkels sloot, is de keten nu terug als vd.nl. Het bekende Vroom & Dreesmann had voor hun faillissement al een webshop, maar deze is helemaal op de schop genomen. V&D richt zich als webshop op de actieve 40-plusser en verkoopt producten in de categorieën reizen, hobby’s, wonen, tuin, gezondheid en mode.

Wij van Devion hadden de eer om het animatieplan, horend bij de V&D campagne, te produceren. Hierdoor wisten wij al íets langer dat V&D zou terugkeren. Erg gaaf!
In deze reclamecampagne van V&D zijn verschillende vormen van reclame opgenomen: digitale billboards, TV billboarding, pre-rolls, een NPO commercial en online display(s). Al deze reclame-uitingen heeft Devion voor V&D bedacht, ontwikkeld en geproduceerd.

In deze reclamecampagne staat de symbolische ‘V&D-boom’ centraal, net als vroeger. Het idee dat overgebracht wordt is dat van een boom die eerst kaal is, maar in een mooie animatie al haar bladeren in de vorm van artikelen terugkrijgt. Deze gedachtegang, met de bloeiende boom als symbool voor de terugkeer van V&D, heeft Devion in de vorm van geanimeerde branding video weten te realiseren.

Succesvol starten met video? Gratis 3-delige masterclass over videomarketing voor jouw organisatie
  • Hoe maak je een goede video voor je organisatie?
  • Zo worden video's volledig uitgekeken
  • Welk type video gebruik je bij welke communicatie?
Video's bekijken
Hoe maak je een goede video voor je organisatie? 10 minuten
Zo worden video's volledig uitgekeken 5 minuten
Welk type video gebruik je bij welke communicatie? 5 minuten
Gratis 3-delige videoserieVul onderstaande velden in en ontvang de video's in je mailbox

Meer weten over de V&D videocampagne?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Bekijk de case
Gerelateerde berichten meer blog
BLOG / Bedrijfsfilms Brandingvideo: een must voor je merk Hoe inspireer jij de wereld?
BLOG / Bedrijfsfilms Een bedrijfsfilm als start voor je merkverhaal Hoe video een bijdrage kan leveren aan het ontdekken en uitdragen van jouw merkverhaal