Bel ons op036-2022165
Info & prijzen
Animatiefilm
Altijd passend bij de look & feel van de organisatieLaagdrempelig voor de kijkerMeetbaar en effectief
animatiefilm-laten-maken

Animatiefilm laten maken

Haal alles uit je content!

Animatiefilm zien we online steeds vaker en dat is niet voor niets. Het inzetten van animatefilms is namelijk uiterst effectief. Online bezoekers willen snel en gemakkelijk weten of de (landings)pagina waarop zij terecht zijn gekomen de juiste informatie geeft. Marketing en communicatie zonder (animatie)films is tegenwoordig dan ook haast ondenkbaar!

Passende animatiefilm laten maken

Een animatiefilm die aansluit bij je bedrijf

Het mooie van een animatiefilm is dat je deze compleet kan laten aansluiten bij de uitstraling (look & feel) van de overige content. Alle animatiefilmpjes die Devion produceert zijn compleet op maat gemaakt en daardoor uniek. Dit betekent dat wanneer er bijvoorbeeld een karakter wordt gebruikt in de animatiefilm dat dit karakter niet bij een andere klant kan worden ingezet.

animatiefilm-laten-maken-karakters
animatiefilm-laten-maken_meetbaar

Animatiefilm behaalt de gewenste doelstelling

Meetbare animatiefilm

De keuze om een animatiefilm te laten maken is de eerste stap. Maar vervolgens moet er worden nagedacht over de gewenste doelstelling. Aan de hand van deze doelstelling maakt Devion een persoonlijk concept hoe het animatiefilmpje gemaakt en ingezet dient te worden. Deze animatiefilm kunnen we vervolgens interactief inzetten en de resultaten meten. Devion kan direct buttons en invulformulieren toevoegen in de animatiefilm zelf. Zo zie je direct het resultaat van je eigen film!

Animatiefilm voorbeeld:

Project: Breinwave

Animatiefilm laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Of vraag meer informatie aan?
Alle diensten
Devion Videomarketing Volledige focus op videoPersoonlijke aanpakMeetbaar resultaat
Artikelen over animatiefilm videomarketing blog
BLOG / Animatievideo's 25 creatieve en inspirerende animatie video’s (voor je bedrijf) Een artikel vol inspiratie! Bekijk hier 25 creatieve animatievideo's
BLOG / Animatievideo's Animatie in reclamefilms: 7 redenen om commercials te animeren De reden om animatie te gebruiken voor je commercial