Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Whiteboard animatie laten maken

Duidelijk, persoonlijk, betaalbaar

Een whiteboard animatie is een perfect middel om een bedrijfsplan, visie of concept te presenteren. Het is het beste van (minstens) twee werelden. Animatie is natuurlijk al ideaal om ingewikkelde concepten of bedrijfsprocessen helder te verbeelden. Maar door de live whiteboard-tekenstijl is het net alsof iemand het ter plekke en persoonlijk aan het uitleggen is, waardoor de kijker beter zal opletten. Verder oogt de combinatie met tekst ook nog eens heel natuurlijk, waardoor het letterlijk tonen van termen en regels geen irritatie zal oproepen. Nog meer? Een whiteboard animatie laten maken is relatief betaalbaar. Teken uit je winst….

Alle (video)disciplines

Een whiteboard animatie is meer dan het filmen van een tekenende hand. Er zijn vele disciplines voor nodig, van scriptschrijvers tot editors. Gelukkig is Devion goed voorzien.

Volledige begeleiding

Als Devion een video voor je maakt, heb je nergens omkijken naar. Je kunt ons gewoon onze gang laten gaan tot je video klaar is. Goed geregeld.

Eigen merkidentiteit

Hoe creatief je video ook wordt, we letten er altijd op dat jouw unieke merkidentiteit en huisstijl goed terugkomen. Zo blijf je herkenbaar voor je klanten.

Een greep uit ons werk Voorbeelden van whiteboard-animaties
JAAP.NLAnimatievideo's
Erasmus UniversityAnimatievideo's
WoonplusAnimatievideo's
Grote ClubactieAnimatievideo's
JAAP.NL
Animatievideo JAAP.NL voor de verkopers van huizen
Loading
Erasmus University
RSM Executive Education
Loading
Woonplus
CV bijvullen
Loading
Grote Clubactie
Animatievideo
Loading

Whiteboard animatie laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Meer informatie

Whiteboard animatie onweerstaanbaar

Charmant handwerk

De animatiestijl van een whiteboard-animatie is meestal simpel en letterlijk schetsmatig, maar dat betekent niet dat de kijker het minder interessant vindt dan een gelikte 3D-animatie. Vaak het tegenovergestelde zelfs. De simpele stijl heeft iets nostalgisch, zoals bij oude Disneyfilms waarin je nog duidelijk de getekende lijntjes ziet. En het feit dat de illustraties live ontstaan – en je letterlijk het handwerk ziet – draagt alleen maar bij aan het gevoel van authenticiteit

Whiteboard animatie werkt

Pakkende conclusie

Een charmante uitstraling is leuk, maar het belangrijkste om te weten is dat een whiteboard animatie gewoon goed werkt. Dit komt deels door de vorm: met een eenvoudige animatiestijl en minder toeters en bellen kun je de boodschap vaak duidelijker communiceren. Daar komt bij dat een whiteboard animatie ideaal is om aan het einde van iedere slide of scène een pakkende conclusie toe te voegen. Deze blijft extra goed hangen, omdat het tekenproces de kijker in spanning houdt. Iedereen wil weten wat het totaalplaatje zal worden. Maak het af met wat humor en je zit zeker goed.

Onze aanpak

Alles uit de kast

De videokunstenaars bij Devion kennen het klappen van de zweep, of je die nu op een whiteboard animeert of met complexe cgi. We trekken alles uit de kast en zoeken continu naar nieuwe, creatieve manieren om optimaal aan de wensen te voldoen. Dit doen we altijd met heel veel passie en humor.

Info & Prijzen
“Er is veel persoonlijk contact met het team van Devion” - Sanne van Overbeek - Productmanager - TMG
Artikelen over whiteboard animatie Blog
BLOG / Animatievideo's Verschillende animatie video stijlen Welke stijl past het beste bij jouw organisatie?
BLOG / Animatievideo's De vele kleuren van whiteboard animatie In de passende stijl