Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

3D animatie laten maken

Alle kanten belichten

3D animaties zijn ideaal om je product of merkverhaal nóg beter tot leven te laten komen. Full service videomarketingbureau Devion weet daarnaast niet alleen hoe het jouw onderwerp van alle kanten moet belichten, maar kijkt ook naar alle facetten van jouw (video)marketingstrategie. Videoproductie alleen is namelijk niet genoeg.

Alle (video)disciplines

Voor het maken van een overtuigend 3D-animatieverhaal zijn verschillende vakkundige filmprofessionals nodig. Gelukkig zijn bij ons alle disciplines uitstekend vertegenwoordigd, van scriptschrijvers en animators tot marketeers.

Volledige begeleiding

We weten precies wat we doen en doen alles wat nodig is bij de productie van jouw 3D animatievideo. Jij hebt helemaal nergens omkijken naar. Fijn idee, toch?

Eigen merkidentiteit

Wat voor moois we ook uit onze computers laten rollen voor jouw 3D animatie, jouw identiteit en stijl blijven altijd herkenbaar in je video. Daar zorgen we voor!

Een greep uit ons werk Voorbeelden van 3D animatie video's
HillromAnimatievideo's
BiteOnAnimatievideo's
Veiligheidsregio RotterdamAnimatievideo's
De Nationale PolitieAnimatievideo's
Hillrom
Promovideo Safe Patient Handling
Loading
3D animatie laten maken
Loading
3D animatie laten maken
Loading
3D animatie laten maken
Loading

Ook een 3D animatie laten maken

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Info & prijzen

Een 3D-blik op je merkstrategie

Optimale zichtbaarheid

Er is niets mis met 2D animatie, maar een 3D video kan nét dat beetje extra geven, waardoor een kijker rechtop gaat zitten en jou zijn volledige aandacht geeft. Wij kijken ook graag met een volledige 3D-blik naar jouw merkidentiteit- en strategie zodat we voor de beste zichtbaarheid kunnen zorgen. Daarbij publiceren we je video op de meest geschikte kanalen en zorgen we dat je gezien wordt door de juiste kijkers. 

Het beste resultaat met 3D-animatie

Analyse en optimalisatie

We weten precies waaraan we moeten denken bij het bedenken, maken en verspreiden van jouw videoproject. Maar daar gaan we niet blind vanuit. We checken altijd de prestaties en evalueren deze binnen de juiste context. Zodat we precies weten waar er nog mogelijke verbeteringen te halen zijn. Om deze natuurlijk direct door te voeren!

Onze aanpak

Vakkennis en jouw input

We zetten al onze vakkennis in om jou de best mogelijke 3D-animatievideo te bezorgen. Maar alleen met jouw hulp weten we zeker dat jouw merkverhaal goed naar voren komt. Daarom zijn er verschillende feedbackmomenten zodat jij zicht houdt op het proces en we samen de best presterende 3D-video voor jouw merk produceren.  

Info & prijzen

Hoe we dat doen

In 6 stappen naar het eindresultaat
Stap 1: Kick-off

Voor een duidelijke, scherpe, authentieke 3D animatie is een goede voorbereiding nodig. In een goed gesprek komen we er graag achter wie je bent en wat je doelen zijn.

Stap 2: Concept

Hebben we door waar jij naartoe wilt? Dan bedenken we een concept voor een 3D animatie dat helemaal bij je past. Nog even sparren en we kunnen door naar de volgende ronde.

Stap 3: Script

Na het bedenken van een ijzersterk idee, kunnen we dit gaan uitwerken tot een volledig verhaal. Onze scriptschrijvers schrijven de beste scènes, dialogen en overgangen voor jouw 3D animatie. Allemaal in jouw huisstijl.

Stap 4: Storyboard

Tijd om het script visueel te maken. Onze animatoren geven hun hersenen even een goede workoutsessie en creëren met hun potloden en muizen een sprekende eerste opzet, in de vorm van een storyboard.

Stap 5: Animeren

Storyboard goedgekeurd? Dan gaan we je verhaal helemaal uitwerken. Jouw 3D-animatie krijgt nu vorm in al zijn dimensies en emoties. Nog wat muziek en een voice-over erbij en we zijn klaar.

Stap 6: Inzet

Video in de pocket? Top! Maar jij wilt natuurlijk wel graag weten of je 3D animatie goed wordt bekeken. Wij ook! Daarom publiceren we je video en houden we het kijkgedrag bij.

“Ze komen hun afspraken na en denken echt met ons mee.” - Eric Dubbelaar - Mavention
Dit maakt ons uniek Kwestie van principes
Blog Meer over 3D animatie video's
BLOG / Animatievideo's Call to Action versterken met animatievideo (tips!) Vijf tips hoe je een CTA in animatie gebruikt
BLOG / Animatievideo's 2D of 3D animatie, wat past beter bij jouw bedrijf? Wat is het verschil en hoe maak je een juiste keuze