Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

3D animatie laten maken

De volgende stap

Wil je iets ingewikkelds communiceren of heb je een aantrekkelijke stijl nodig? Gebruik dan animatie voor je video. Wil je daarbovenop nog een extra stap zetten? Dan is een 3D-animatie laten maken vaak de beste keuze.

Alle (video)disciplines

Voor het maken van een overtuigend 3D-animatieverhaal zijn verschillende vakkundige filmprofessionals nodig. Gelukkig zijn bij ons alle disciplines uitstekend vertegenwoordigd, van scriptschrijvers en animators tot marketeers.

Volledige begeleiding

We weten precies wat we doen en doen alles wat nodig is bij de productie van jouw 3D animatievideo. Jij hebt helemaal nergens omkijken naar. Fijn idee, toch?

Eigen merkidentiteit

Wat voor moois we ook uit onze computers laten rollen voor jouw 3D animatie, jouw identiteit en stijl blijven altijd herkenbaar in je video. Daar zorgen we voor!

Een greep uit ons werk Voorbeelden van 3D animatie video's
Gemeente LeudalAnimatievideo's
Suttons groupAnimatievideo's
BreinwaveAnimatievideo's
ATGAnimatievideo's
Gemeente Leudal
Leudal
Loading
Suttons Group
Suttons Arabia concept plans for Jubail Value Added Logistic
Loading
Breinwave
Breinwave algemeen
Loading
ATG
Animatievideo ATG
Loading

Ook een 3D animatie laten maken

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Info & prijzen

Alle dimensies met 3D-animatie

Meer ervaring

Met 3D-animatie overbrug je eigenlijk de animatie- en ‘echte’ wereld. Wij leven en ervaren de wereld tenslotte ook in 3D. Daarom is dit soort animatie vaak levendiger en toegankelijker dan 2D-animatie.

Echter én duidelijker met 3D-Animatie

Alles is mogelijk

Niet alleen voelen we ons vaak meer betrokken bij personages of een (animatie)wereld in 3D, complexe materie wordt er ook duidelijker mee. Je kunt letterlijk alle dimensies van een product laten zien, dwarsdoorsnedes, werkingen… wat je maar wilt.

Onze aanpak

Vakkennis en jouw input

We zetten al onze vakkennis en animatietalent in om voor jou de best mogelijke 3D-animatievideo te maken. Maar dit kan alleen met jouw samenwerking en aandacht voor jouw doelen.

Info & prijzen

Hoe we dat doen

In 6 stappen naar het eindresultaat
Stap 1: Kick-off

Voor een duidelijke, scherpe, authentieke 3D animatie is een goede voorbereiding nodig. In een goed gesprek komen we er graag achter wie je bent en wat je doelen zijn.

Stap 2: Concept

Hebben we door waar jij naartoe wilt? Dan bedenken we een concept voor een 3D animatie dat helemaal bij je past. Nog even sparren en we kunnen door naar de volgende ronde.

Stap 3: Script

Na het bedenken van een ijzersterk idee, kunnen we dit gaan uitwerken tot een volledig verhaal. Onze scriptschrijvers schrijven de beste scènes, dialogen en overgangen voor jouw 3D animatie. Allemaal in jouw huisstijl.

Stap 4: Storyboard

Tijd om het script visueel te maken. Onze animatoren geven hun hersenen even een goede workoutsessie en creëren met hun potloden en muizen een sprekende eerste opzet, in de vorm van een storyboard.

Stap 5: Animeren

Storyboard goedgekeurd? Dan gaan we je verhaal helemaal uitwerken. Jouw 3D-animatie krijgt nu vorm in al zijn dimensies en emoties. Nog wat muziek en een voice-over erbij en we zijn klaar.

Stap 6: Inzet

Video in de pocket? Top! Maar jij wilt natuurlijk wel graag weten of je 3D animatie goed wordt bekeken. Wij ook! Daarom publiceren we je video en houden we het kijkgedrag bij.

“Ze komen hun afspraken na en denken echt met ons mee.” - Eric Dubbelaar - Mavention
Dit maakt ons uniek Kwestie van principes
Blog Meer over 3D animatie video's
BLOG / Animatievideo's Call to Action versterken met animatievideo (tips!) Vijf tips hoe je een CTA in animatie gebruikt
BLOG / Animatievideo's 2D of 3D animatie, wat past beter bij jouw bedrijf? Wat is het verschil en hoe maak je een juiste keuze