Info & prijzen

Animatievideo laten maken

Verfrissende content, heldere boodschap

Animatie video’s zijn niet alleen razend populair in de bioscoop, ook online zijn ze al jarenlang erg geliefd. Voor ons geen verrassing. Want welk sterk verhaal of welke scherpe boodschap ook centraal staat: één ding hebben ze gemeen. Het is de perfecte manier om het verhaal van je bedrijf, of product, op een eenvoudige en begrijpelijke wijze zichtbaar te maken.

Animatie video

Unieke animatiestijlen

Animatie video’s komen in alle vormen en maten en zijn daardoor enorm breed inzetbaar. Van karakter of lijn animaties, tot 2D en 3D animatievideo en kinetic typography animatie. Ons arsenaal is groot, de potloden zijn geslepen en onze animatie specialisten staan paraat voor alle specifieke wensen. Zo wordt elke animatievideo volledig in eigen huisstijl aangeleverd. Zonder hergebruik uiteraard. Maar dat spreekt voor zich.

animatievideo-stijlen
Onze animatievideo's Voorbeelden van animatievideo's
BreinwaveAnimatievideo's
Erasmus University Animatievideo's
Bagage onlineAnimatievideo's
Suttons groupAnimatievideo's
Breinwave
Breinwave algemeen
Loading
Erasmus University
RSM Executive Education
Loading
Bagageonline.nl
Online video advertising
Loading
Suttons Group
Suttons Arabia concept plans for Jubail Value Added Logistic
Loading

Animatievideo bureau

Al onze animatievideo's zijn maatwerk

Animatie video’s worden vaak ingezet om processen, producten of grote hoeveelheden informatie helder uit te leggen. Klinkt leuk natuurlijk, zo op papier. Maar u hoort liever of uw animatiefilm ook daadwerkelijk het gewenste effect heeft behaald, toch? Snappen wij. Daarom schuiven wij onze data crunchers naar voren. Ze zijn misschien wat verlegen, maar des te beter met cijfers. Zij zetten alle kijkresultaten keurig overzichtelijk op een rij. Zo kunnen wij de inzet van uw video net zo lang bijschaven tot uw doel is bereikt.

unieke animatievideo

Onze aanpak

Welkom in onze keuken

Of het nu legendes, sprookjes of animatievideo’s betreft; verhalen gaan pas echt leven als ze zich verspreiden. Bekend bij een groot publiek dat luistert, geïnspireerd raakt en weer doorvertelt. Het vormt al jaren Devion’s mantra: animatie video’s bedenken, maken en verspreiden. Zo simpel, je zou het bijna zelf rondbazuinen.

Info & prijzen

Hoe we dat doen

In 6 stappen naar een animatievideo
Stap 1: Kick-off

Eindelijk, we mogen beginnen. Onze handen jeuken om jouw verhaal los te peuteren en in beeld te gaan brengen. Maar daarvoor achterhalen we graag eerst het karakter van het merk. En de (verborgen) geschiedenis waar het bedrijf of de organisatie op drijft. Dé fundering voor een merkidentiteit en animatiefilm die naadloos past.

Stap 2: Concept

Genoeg gepraat, hoog tijd om onze concepters alle ruimte te gunnen. Geef ze wat stiften, vellen papier, laptops & sterke koffie en voor je het weet liggen er enkele creatieve en doelgerichte concepten. Compleet met heldere verhalen en een scherpe pitch. Kiest u maar!

Stap 3: Script

Het best passende concept gekozen? Mooi! Dan trekken onze taaltovenaars ten strijde om woorden te vinden, zinnen te stapelen en punchlines te smeden die weten te raken. Geheel naar stijl en inspelend op exact de juiste emotie. Aansluitend bij jouw verhaal, en jouw doelgroep.

Stap 4: Storyboard

Eindelijk, de draaidagen zijn gekomen. Nou ja, de tekendagen in dit geval. Pennen, potloden en draadloze muizen in de aanslag en gáán! Onze animatoren brengen het goedgekeurde script tot leven, in een storyboard. Geheel volgens jouw eigen huisstijl: herkenbaar, fris en perfect op maat.

Stap 5: Animeren

Ons favoriete onderdeel van het proces: animeren! Hier vallen alle puzzelstukjes op miraculeuze wijze samen en ontstaat langzaam maar zeker een animatievideo om trots op te zijn. Jouw eigen verhaal met speciaal gecomponeerde muziek, een passende voice-over en nét dat extra vleugje magie.

Stap 6: Inzet

Animatievideo online op je website of social media platform? Top, maar het enige wat ontbreekt is nog wat kijkers natuurlijk. Zeker zo belangrijk, wat ons betreft. Zoveel mogelijk, als het even kan. Gaan we voor zorgen! We lichten Google in en creëren exposure precies daar waar jouw doelgroep zich begeeft. Rendement gegarandeerd.

Animatie zoals het hoort Kwestie van principes
“Het is een leuk team en ze dwingen je om zelf ook over je eigen concept na te denken” - Thomas Schouten - CEO Falcon InsprecT Partner at Falcker

Wil je een animatievideo laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Informatie aanvragen
Artikelen over animatievideo videomarketing blog
BLOG / Animatievideo's Hoe maak je jouw animatie uniek? Waarom ook jouw animatie uniek moet zijn!
BLOG / Animatievideo's Zakelijke animatie: strak, aantrekkelijk en… zakelijk In de huisstijl van jouw organisatie