Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Animatievideo laten maken

Verfrissende content, heldere boodschap

Animatie video’s zijn niet alleen razend populair in de bioscoop, ook online zijn ze al jarenlang erg geliefd. Voor ons geen verrassing. Want welk sterk verhaal of welke scherpe boodschap ook centraal staat: één ding hebben ze gemeen. Het is de perfecte manier om het verhaal van je bedrijf, of product, op een eenvoudige en begrijpelijke wijze zichtbaar te maken.

Alle (video)disciplines

Niet één, niet twee, maar alle videodisciplines vind je terug bij Devion. Onze regisseurs, editors, scriptschrijvers en andere filmprofessionals werken perfect samen om de beste animatievideo te maken.

Volledige begeleiding

Nee hoor, je handje vasthouden doen we niet. Je kunt gewoon je eigen gang gaan terwijl wij alles rondom de productie van jouw animatievideo verzorgen. Altijd met topresultaat.

Eigen merkidentiteit

Er is niets belangrijker dan jouw unieke identiteit. Deze moet overal herkenbaar zijn voor je klanten. Daarom stellen we jouw merkidentiteit altijd centraal in je animatievideo.

Onze animatievideo's Voorbeelden van animatievideo's
BreinwaveAnimatievideo's
The CueAnimatievideo's
SlimpieAnimatievideo's
Suttons groupAnimatievideo's
Breinwave
Breinwave algemeen
Loading
The Cue
Branding video The Cue
Loading
Slimpie
Slimpie video advertentie
Loading
Suttons Group
Suttons Arabia concept plans for Jubail Value Added Logistic
Loading

Wil je een animatievideo laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Informatie aanvragen

Animatie video

Unieke animatiestijlen

Animatie video’s komen in alle vormen en maten en zijn daardoor enorm breed inzetbaar. Van karakter of lijn animaties, tot 2D en 3D animatievideo en kinetic typography animatie. Ons arsenaal is groot, de potloden zijn geslepen en onze animatie specialisten staan paraat voor alle specifieke wensen. Zo wordt elke animatievideo volledig in eigen huisstijl aangeleverd. Zonder hergebruik uiteraard. Maar dat spreekt voor zich.

animatievideo-stijlen
unieke-animatievideo

Animatievideo bureau

Al onze animatievideo's zijn maatwerk

Animatie video’s worden vaak ingezet om processen, producten of grote hoeveelheden informatie helder uit te leggen. Klinkt leuk natuurlijk, zo op papier. Maar u hoort liever of uw animatiefilm ook daadwerkelijk het gewenste effect heeft behaald, toch? Snappen wij. Daarom schuiven wij onze data crunchers naar voren. Ze zijn misschien wat verlegen, maar des te beter met cijfers. Zij zetten alle kijkresultaten keurig overzichtelijk op een rij. Zo kunnen wij de inzet van uw video net zo lang bijschaven tot uw doel is bereikt.

Onze werkwijze

Welkom in onze keuken

Of het nu legendes, sprookjes of animatievideo’s betreft; verhalen gaan pas echt leven als ze zich verspreiden. Bekend bij een groot publiek dat luistert, geïnspireerd raakt en weer doorvertelt. Het vormt al jaren Devion’s mantra: animatie video’s bedenken, maken en verspreiden. Zo simpel, je zou het bijna zelf rondbazuinen.

Info & prijzen

Hoe we dat doen

In 6 stappen naar een animatievideo
Stap 1: Kick-off

Eindelijk, we mogen beginnen. Onze handen jeuken om jouw verhaal los te peuteren en in beeld te gaan brengen. Maar daarvoor achterhalen we graag eerst het karakter van het merk. En de (verborgen) geschiedenis waar het bedrijf of de organisatie op drijft. Dé fundering voor een merkidentiteit en animatiefilm die naadloos past.

Stap 2: Concept

Genoeg gepraat, hoog tijd om onze concepters alle ruimte te gunnen. Geef ze wat stiften, vellen papier, laptops & sterke koffie en voor je het weet liggen er enkele creatieve en doelgerichte concepten. Compleet met heldere verhalen en een scherpe pitch. Kiest u maar!

Stap 3: Script

Het best passende concept gekozen? Mooi! Dan trekken onze taaltovenaars ten strijde om woorden te vinden, zinnen te stapelen en punchlines te smeden die weten te raken. Geheel naar stijl en inspelend op exact de juiste emotie. Aansluitend bij jouw verhaal, en jouw doelgroep.

Stap 4: Storyboard

Eindelijk, de draaidagen zijn gekomen. Nou ja, de tekendagen in dit geval. Pennen, potloden en draadloze muizen in de aanslag en gáán! Onze animatoren brengen het goedgekeurde script tot leven, in een storyboard. Geheel volgens jouw eigen huisstijl: herkenbaar, fris en perfect op maat.

Stap 5: Animeren

Ons favoriete onderdeel van het proces: animeren! Hier vallen alle puzzelstukjes op miraculeuze wijze samen en ontstaat langzaam maar zeker een animatievideo om trots op te zijn. Jouw eigen verhaal met speciaal gecomponeerde muziek, een passende voice-over en nét dat extra vleugje magie.

Stap 6: Inzet

Animatievideo online op je website of social media platform? Top, maar het enige wat ontbreekt is nog wat kijkers natuurlijk. Zeker zo belangrijk, wat ons betreft. Zoveel mogelijk, als het even kan. Gaan we voor zorgen! We lichten Google in en creëren exposure precies daar waar jouw doelgroep zich begeeft. Rendement gegarandeerd.

“Het is een leuk team en ze dwingen je om zelf ook over je eigen concept na te denken” - Thomas Schouten - CEO Falcon InsprecT Partner at Falcker
Animatie zoals het hoort Kwestie van principes
Artikelen over animatievideo videomarketing blog
BLOG / Animatievideo's 10 redenen om te investeren in een animatievideo Wil je je doelgroep optimaal bereiken? Overweeg animatie!
BLOG / Animatievideo's Commerciële animatievideo: het beste voor jouw boodschap en visie Meer klanten én jouw visie ultiem in beeld… met animatie