Bel ons op036-2022165
Info & prijzen

Aftermovie laten maken

Je bent wat je doet

Het eerste wat een goede aftermovie doet is smaakvol vastleggen hoe geslaagd of spectaculair jouw beurs, evenement of teamuitje was. Je hebt voor altijd een prachtig visueel document als mooie herinnering aan die ene gebeurtenis. Maar, nog veel belangrijker: met een aftermovie heb je een concreet bewijs van jouw succesvolle uitspattingen voor potentiële klanten en medewerkers. Want je bent wat je doet!

Alle (video)disciplines

Een aftermovie maak je niet even uit de losse pols. Je hebt bijvoorbeeld een concepter nodig, een cameraman, en editor. Bij Devion beschikken we over alle (video)disciplines.

 

Volledige begeleiding

We helpen en ondersteunen zoveel je maar wilt. Beter nog, je hoeft nauwelijks iets te doen… Ga gewoon achterover zitten en kijk hoe filmmagie tot leven komt.

Eigen merkidentiteit

De sfeer en herkenbaarheid van jouw merk zijn heel belangrijk in een aftermovie. Daarom laten we jouw eigen merkidentiteit optimaal terugkomen in je video, welke stijl het ook wordt.

Een greep uit ons werk Voorbeelden van aftermovies
HelderEvent video
Mavention SeattleVideo marketing
KomoriBedrijfsfilms
Talen ToolsBedrijfsfilms
Helder
Klantendag aftermovie
Loading
Mavention Seattle
Mavention Seattle
Loading
Komori
Testimonial video Komori
Loading
Talen Tools
Employer Branding Testimonial Klaas
Loading

Wil je een aftermovie laten maken?

036-2022165 Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Meer informatie

Aftermovie = gevoel

Band met de klant

Een aftermovie laat zien wat er gebeurd is, maar vooral hoé het gebeurd is. De beste aftermovies zijn eigenlijk een en al emotie. Dit heeft verschillende functies. Om te beginnen krijgen de klanten, collega’s en bezoekers die erbij waren weer een goed gevoel bij die dag en jouw merk. Maar een aftermovie is natuurlijk ook een perfect promotiemiddel voor een volgend evenement én een goede manier om nieuwe klanten zich verbonden te laten voelen bij jouw bedrijf.

Het beste resultaat

Denken, meten, weten

Gevoel, emotie, een mooie herinnering… allemaal leuk en aardig, maar we hebben het hier natuurlijk niet over een geïmproviseerde home video uit de losse pols. Een professionele aftermovie is een goed doordachte video, met oog voor de doelgroep, imago, merkwaarde en conversie. Elke aftermovie heeft een helder uitgangspunt en concrete doelstellingen. Bij Devion denken we alles van tevoren uit en houden alle prestaties nauwkeurig bij. Onze aftermovies zijn gericht op het beste resultaat.

Onze aanpak

Buiten de lijntjes

Video’s bedenken, maken en verspreiden op onze eigen – en ok, eigenwijze – manier. We doen het graag en met zoveel mogelijk humor, altijd op zoek naar de beste oplossing voor de klant. Netjes binnen de lijntjes kleuren is zeg maar niet echt ons ding. Vooroplopen met een eigen stijl wél.

Info & Prijzen
“Ze komen hun afspraken na en denken echt met ons mee.” - Eric Dubbelaar - Commercial Director - ‎Mavention
Blog Meer over aftermovie
BLOG / Promovideo's Je promotiefilm verspreiden: hoe en waar doe je dat? Wat is jouw videostrategie?
BLOG / Event video Aftermovie maken: 10 tips voor een spetterende aftermovie Zo weet iedereen dat jouw event een succes was